PROSTAKLUK MLADIH DEVOJAKA U BEOGRADU, MANIJA... Modna kreatorka ne štedi reči o "napumpanim" ženama
Posebno je zabrinjava situacija u srpskoj prestonici...
11.01.2025
BalkanNa svu sreću sve je u redu! Modna kreatorka otkrila zbog čega je njen suprug hitno HOSPITALIZOVAN!
Veljko Kuzmančević, suprug modne dizajnerke Verice Rakočević objavio je fotografiju na kojoj se jasno vidi da je priključen na aparat
22.10.2024
BalkanIspovest Verice Rakočević o TRAUMI iz mladosti: Krivila sam sebe za to što me je silovao drug iz razreda
Priznala je da je osećala stid i da je verovala da je ona kriva
30.05.2024
CelebrityPRVI SNIMAK MELINE DŽINOVIĆ! Agresivna vožnja, bacanje cigarete kroz prozor i nepropisno parkiranje! (VIDEO)
Melina i Haris Džinović nedavno su se i zvanično razveli nakon 22 godine zajedničkog života
30.05.2024
CelebrityPosada u AIR SERBIA blista u NOVIM UNIFORMAMA: Spoj TRADICIONALNIH i MODERNIH motiva
Generalni direktor Air Serbia Jirži Marek smatra da su nove uniforme u potpunosti u skladu sa suštinom Nove uniforme Air Serbia
27.10.2023
ČuvarkućaKakva je to LEPOTICA bila: Fotka Verice Rakoćević kojoj se SVI DIVE
Ne trošim preskupe kreme, otkrila sam japansku kozmetiku koja je odlična, a nije skupa, rekla je modna dizajnerka
29.07.2023
CelebrityNeprikosnovena kraljica STILA: Viktorija Bekam u nikad moćnijim ČIZMAMA
Kada se bivša članica grupe Spice Girls pojavi, svi se okreću
29.06.2023
CelebrityMIR je našla na AVALI: Evo zašto Verica RAKOČEVIĆ OBOŽAVA da se vozi AUTOBUSOM
Starost za mene znači nepokretnost, bolest, nemoć, a to nema veze sa godinama, poručuje modna kreatorka
20.06.2023
CelebrityKralj Čarls odao PRIZNANJE Roksandi ILINČIĆ i Ani Vintur
Pored njih odao je počast i drugim javnim ličnostima iz sveta umetnosti, uključujući pesnike Martina Ejmisa, Ijana Makjuana i Bena Okrija
18.06.2023
CelebrityPosle Bijonse i Prijanka Čopra u HALJINI Roksande ILINČIĆ: Modna lekcija na crvenom tepihu
Njene kreacije često nose Ledi Gaga, Kejt Midlton, Megan Markl, Dženifer Garner, Penelope Kruz, Mišel Obame, Kejt Blančet, kraljica Ranija
11.06.2023
CelebrityNeobičan RITUAL Verice RAKOČEVIĆ za unutrašnji mir: Ovako OTPUŠTAM svu NEGATIVNU ENERGIJU
Drveće poput oraha, hrasta, bora ili kestena ima različito dejstvo na čoveka, od antistres-terapije do razvijanja samopouzdanja
28.04.2023
CelebrityMALTRETIRALI su me psihički i fizički: Viktorija Bekam otkrila da je u školi PROŠLA PAKAO
Slavnu kreatorku, koja danas ima modno carstvo zlata vredno, život nije nimalo mazio
18.04.2023
CelebrityMoj SAVRŠENI MUŽ savršeno OBOJIO USKRŠNJA JAJA: Verica Rakočević pokazala Veljkovo umeće
Modna dizajnerka nije izdržala da ne pohvali javno svog supruga
15.04.2023
Celebrity