KOALICIJA SA KURTIJEM IZRIČITO ZA IZBEGAVANJE "Ne, rekao sam - neću sa Aljbinom"
Hoće da sarađuje sa opozicionim strankama
09.02.2025
PolitikaNa listi koalicije oko SNS: Šapić, Nikodijević, Drulović, Antić, Fila, Tipsarević...
Gradska izborna komisija proglasila je izbornu listu "Aleksandar Vučić - Beograd sutra"
10.04.2024
PolitikaPREDIZBORNA KOALICIJA Nacionalno okupljanje više ne postoji! Ovako će ubuduće NASTUPATI
Srpski pokret Dveri i Srpska stranka Zavetnici ubuduće će nastupati samostalno i samim tim snose pojedinačnu političku odgovornost
03.01.2024
PolitikaKonačno se OGLASIO pokret "Mi-Glas iz naroda": NEĆEMO U KOALICIJU ni sa vlašću, ni sa PROZAPADNOM OPOZICIJOM
Oni su istakli da je jedan od glavnih razloga okupljanja u pokret "Mi - Glas iz naroda" bio je i ostao stav da su KiM neotuđivi deo Srbije
26.12.2023
Politika"Srbija protiv nasilja" traži PONIŠTAVANJE IZBORA u Beogradu: Najavili štrajk glađu
Predstavnici koalicije Marinika Tepić i Miroslav Aleksić ušli su u prostorije RIK-a da bi predali zahteve i prigovore na izborni proces.
18.12.2023
SrbijaPOTPISAN SPORAZUM o formiranju nove vlasti U CRNOJ GORI?
Lideri 11 stranaka koje će participirati u novoj crnogorskoj vladi potpisali su danas Sporazum o formiranju nove vlasti
19.10.2023
RegionAndrija Mandić je KANDIDAT za PREDSEDNIKA Skupštine CRNE GORE
Vladimir Dobričanin je rekao da ne vidi zašto bi se neko protivio kandidaturi Mandića za predsednika parlamenta
13.10.2023
Region