OVO ĆE POVEĆATI BEZBEDNOST U SRPSKIM VRTIĆIMA Gradska sekretarka saopštila sjajne vesti za sve roditelje
Stižu i novi vrtići u prestonicu, devet novih do kraja sledeće godine i u planu je projektovanje za dodatnih 20 objekata
pre 6 sati
SrbijaKoristio novac iako je znao da potiče od kriminalnih radnji...
pre 13 minuta
HronikaJa sam profesor, lekar i čitav život sam sa omladinom, ali ovo nije omladina koju ja poznajem, rekla je ministarka prosvete
pre 15 minuta
PolitikaVeroučitelji neće biti birani na određeno vreme od godinu dana, pojasnila je ministarka
pre 24 minuta
SrbijaPila je mnogo, a jednom je pijana zaspala u štali sa zapaljenom cigaretom, pričaju komšije
pre 30 minuta
HronikaDve godine od Sinišine smrti, reči Arijane Mihajlović imaju posebnu težinu
pre 1 sat
SudbineOvaj dobrodušni čovek priča svoju nevolju i nada se da će ipak naći srodnu dušu uskoro!
pre 1 sat
SudbineUmro je osvajač srebrne medalje u hodanju na 50 kilometara
pre 4 sata
SudbinePored njega su umrla braća, ali je Mikola u poslednjem trenutku okrenuo glavu i metak mu je prošao kroz obraz, ostavivši rupu
pre 16 sati
SudbineProf. dr Kuburović bila je redovni profesor Stomatološkog fakulteta u penziji
17.12.2024
SudbineHadžihasanović će biti sahranjen u Sarajevu, u četvrtak 19. decembra 2024
17.12.2024
SudbineDr Sergej Boljević u emisiji "Kec na jedanaest" je govorio o vakcini koja bi mogla da izleči rak i o tome šta su pokazala testiranja
pre 49 minuta
VestiPraznične lampice svetle intenzivnim LED svetlom, emituju plavu svetlost koja utiče na lučenje hormona melatonina
pre 5 sati
VestiStudija sprovedena na uzorcima mastila pokazala je da čak 26 od 75 testiranih uzoraka sadrži bakterije
pre 6 sati
VestiMajmunske boginje izaziva virus koji se na ljude prenosi sa životinja (virusna zoonoza)
pre 7 sati
Vesti