Vesti > Beograd

Lepe VESTI za RODITELJE sa Savskog venca: Opština POKLANJA AUTO-SEDIŠTA za DECU, evo kako da se prijavite

Prijava se vrši popunjavanjem onlajn prijavnog formulara na sajtu Gradske opštine Savski venac www.savskivenac.rs

Izvor: K1info/Tanjug

10/02/2023 > 11:22

podeli vest:

Lepe VESTI za RODITELJE sa Savskog venca: Opština POKLANJA AUTO-SEDIŠTA za DECU, evo kako da se prijavite
Foto: Shutterstock


Opština Savski venac je u saradnji sa Auto-Moto Savezom Srbije i ove godine obezbedila auto-sedišta za decu do tri godine starosti koja imaju prebivalište na teritoriji opštine i pozvala roditelje da do 24. februara podnesu prijavu.

Podsećaju da auto-sedište mogu da dobiju deca rođena od 10. februara 2020. do 24. februara 2023. godine i da roditelji žive na opštini Savski Venac.

Iz opštine dodaju da svi koji žele da dobiju auto-sedište treba da prilože očitanu zdravstvenu knjižicu deteta a ako je dete nema, potvrdu o zdravstvenom osiguranju.

Uz to je neophodno priložiti i očitane lične karte oba roditelja kao dokaz da su prijavljeni na teritoriji Gradske opštine Savski venac ili kopirana lična karta ukoliko nema čip, kao i popunjen obrazac prijave.

Iz opštine dodaju ukoliko zahtev podnosi samohrani roditelj neophodno je da priloži dokaz o toj činjenici ili popunjenu izjavu da je saglasan da GO Savski venac pribavi podatke o činjenicama o kojima se vodi službena evidencija odnosno izvod iz matične knjige.

Foto: Unsplash.com

 

Prilikom dodele auto-sedišta građani će ostvariti pravo i na dodelu Super članskog paketa Auto Moto Saveza za pomoć na putu i šlep u Srbiji i Evropi, koje se aktivira slanjem SMS poruke, a članstvo po aktivaciji važi godinu dana.

Prijava se vrši popunjavanjem onlajn prijavnog formulara na sajtu Gradske opštine Savski venac www.savskivenac.rs u linku saopštenja (uz priloženu skeniranu obaveznu dokumentaciju) ili na pisarnici GO Savski venac, Kneza Miloša 69, Beograd , svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova.

 

 

 

Ostavite komentar