Vesti > Beograd

Izvučeni DOBITNICI nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"! Evo u čije ruke su otišli STANOVI u Beogradu

Građani su imali priliku da od 8. aprila šalju račune putem aplikacije

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

11/05/2024 > 21:10

podeli vest:

Izvučeni DOBITNICI nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"! Evo u čije ruke su otišli STANOVI u Beogradu
Foto: Tanjug/Rade Prelić/Shutterstock


U okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" večeras su izvučeni dobitnici dva stana u beogradskom naselju Zemunske kapije.

Dobitnik jednoiposobnog stana je Vujadin Maksimović iz Beograda, dok je dobitnik dvosobnog stana Slobodan Novaković iz Valjeva, prenosi RTS.

Nagradnim fondom za prvi krug obuhvaćeno je 10 stanova, u vrednosti od 1,9 miliona evra. U igri su dva jednoiposobna stana (po 46 kvadrata), dva dvosobna (po 54 kvadrata), pet trosobnih (71 do 76 kvadrata) i jedan četvorosoban dupleks od 102 kvadrata.

Građani su imali priliku da od 8. aprila šalju račune putem aplikacije, a validni su svi računi koji su izdati u ovoj godini, bez obzira na njihovu vrednost.

Do sada je registrovano čak 406.322 naloga, sa kojih je poslato 41,8 miliona računa i dodeljeno više od 50 miliona jedinstvenih kodova. 

Kako priča Novaković bitno je biti uporan i istrajan, pa tako i nagrada dođe.

"Odlučio je kome će pokloniti stan"

- Poslao sam oko 1.512 računa, pritom to nisam sam sakupljao, donosili su mi račune i drugari. Bio sam uporan, ali moram da priznam da sam imao taktiku koja mi je verovatno pomogla. Nisam slao sve račune odjednom, nego sam slao po nekoliko računa dnevno - kaže Slobodan i opisuje kakav je bio trenutak kada je saznao da je upravo on osvojio stan.

- Došao sam sa posla i uključio sam televizor znajući da je prvi krug izvlačenja pa sam hteo da to ispratim. Međutim kada sam video ime "Slobodan Novaković" mislio sam ko zna ko je, ima nas dosta sa tim imenom i prezimenom, ali kada sam video i moj kod shvatio sam da sam ja u pitanju. Evo ruke mi i dalje drhte - govorio Slobodan uzbuđeno.

"Možda me opet izvuku" 

Kako kaže, stan planira da ostavi svom sinu da ukoliko želi da studira u Beogradu da ima gde da živi i dodaje da će nastaviti sa učešćem u nagradnoj igri.

- Nastaviću da šaljem račune i dalje. Nikad se ne zna, možda me opet izvuku.

Za razliku od njega, Vujadin nije želeo mnogo da govori, ali je morao da prokomentariše to što je za iznos od 40 dinara dobio stan u Beogradu.

- Evo meni je 40 dinara doneo stan u Beogradu, a loto tiket košta 130 dinara. Nikad se ne zna - šaljivo kaže Maksimović.

Ostavite komentar