Vesti > Beograd

"BILO JE KRVI, SVE SE DESILO U TRENUTKU"!Progovorili zaposleni u tržnom centru u Beogradu: Majka se samo okrenula

Kako kaže, nada se da će beba biti dobro

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Nemanja Negovanović

04/07/2024 > 21:04

podeli vest:

"BILO JE KRVI, SVE SE DESILO U TRENUTKU"!Progovorili zaposleni u tržnom centru u Beogradu: Majka se samo okrenula
Foto: Shutterstock


Dečak star godinu dana juče je oko 17.20 sati primljen je u Urgentnim centar sa teškim telesnim povredama koje je zadobio kada je pao sa stola za presvlačenje u beogradskom tržnom centru. Kako priča jedna od radnica u tržnom centru, dečak je pao sa stola kada se njegova majka, navodno, okrenula da nešto izvadi iz torbe.

- Juče sam bila slobodna, međutim, moja koleginica koja je radila do 18 sati mi je javila da je dete palo sa kreveta za presvlačenje. Rekla mi je da je majka bila sa detetom i da se ono okrenulo u trenutku kada je majka krenula da izvadi nešto iz torbe. To je bio bukvalno trenutak nepažnje - objašnjava zaposlena u jednom lokalu u beogradskom tržnom centru.

Ona navodi da joj je koleginica prenela da je detetu glava skroz bila krvava i da se nesreća dogodila na prvom spratu tržnog centra.

- Nama je prodavnica na drugom spratu, vidite i sami, nismo u blizini toaleta pa nismo ni mogli da vidimo i da čujemo čak i da se desilo na drugom spratu - pojašnjava nam naša sagovornica.

Kako kaže, nada se da će beba biti dobro.

- Detaljnije informacije sam pročitala u medijima. Ko zna kako je dečakovoj majci, koleginica mi je rekla da je ona plakala.

 

Ostavite komentar