Vesti > Beograd

POLICAJCI UPUCALI NAPADAČA NA VRAČARU: Sekirom posekao oko čoveku, udario ženu, pokušao da ukrade pištolj

Napadač se zaključao u stan, a onda je krenula drama

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

03/10/2024 > 22:52

podeli vest:

POLICAJCI UPUCALI NAPADAČA NA VRAČARU: Sekirom posekao oko čoveku, udario ženu, pokušao da ukrade pištolj
Foto: RINA.rs


U Bulevaru kralja Aleksandra, večera je V.D. (46 ), najpre jednom muškarcu oštrim predmetom naneo povredu oka, a potom svoju komšinicu udario u glavu i zatvorio se u stan. Nakon bezuspešnih pokušaja pregovaračkog tima MUP-a da sa njim uspostave komunikaciju, policijski službenici Interventne jedinice 92, koji su pokušali da uđu u stan, su ga, upotrebom službenog oružja, sprečili u nameri da ih povredi, saopštio je večeras potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

- Večeras je, na Vračaru, u Bulevaru kralja Aleksandra, V.D. (46), u hodniku zgrade u kojoj živi, najpre jednom muškarcu oštrim predmetom naneo povredu oka, a potom svoju komšinicu udario u glavu i zatvorio se u stan.

Foto: Printscreen 192.rs

 

Policijska patrola je odmah stigla na lice mesta gde ih je on gađao čvrstim i oštrim predmetom, a potom se zaključao u svoj stan.

Zatim se uključio Pregovarački tim MUP-a, a na sve pokušaje da uspostave komunikaciju sa njim, on nije odgovarao.

Policijski službenici Interventne jedinice 92 su pokušali da uđu u stan, pri čemu ih je on napao sekirom i tada su ga policijski službenici, upotrebom službenog oružja, sprečili u nameri da ih povredi.

Tom prilikom napadač je povređen, a dok su ga prenosili do kola Hitne pomoći, pokušao je da izvuče pištolj policajcu.

Pregovarači su na lice mesta doveli i majku napadača, da pokuša da ga navede da progovori, koja u tome nije uspela - izjavio je ministar Dačić.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar