Vesti > Beograd

Kiša napravila KOLAPS u prestonici: Evo u kojim DELOVIMA GRADA se vozila jedva kreću

Krkljanac nije izbegnut ni na Zrenjaninskom putu i na Pančevačkom mostu koji postaju posebno kritične deonice vozačima maltene svakodnevno

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Milena Gačević

09/10/2024 > 08:22

podeli vest:

Kiša napravila KOLAPS u prestonici: Evo u kojim DELOVIMA GRADA se vozila jedva kreću
Foto: Shutterstock


Jutro još nije ni uzelo maha, a Beogradski putevi na brojnim lokacijama beleže pojačan broj vozila. Automobili mile, kolone se stvaraju, saobraćajna mapa se crveni.

Foto: google maps

 

Ostaje upitno da li je beogradske vozače ovoga jutra dodatno omela kiša koja pada, ali ako krećete na posao nije na odmet da to danas možda učinite nešto ranije nego inače.

Mapa beleži zastoje na više deonica - duž autoputa na Novom Beogradu u smeru ka gradu i preko Gazele, ali i iz suprotnog pravca još iza Medakovića. Takođe, crveni se i na Voždovcu, u Žarkovu, kod Vukovog spomenika, kod Olimpa na Zvezdari.

Foto: Naxi kamere screenshot

 

Iako ovo jutro beleži nešto manje vozila na Brankovom mostu, Ulica kneza Miloša je ponovo "začepljena".

Krkljanac nije izbegnut ni na Zrenjaninskom putu i na Pančevačkom mostu koji postaju posebno kritične deonice vozačima maltene svakodnevno.

- Rakovački put stoji, ne pamtim ovakav zastoj. Čovek prošao pored mene, vozi kola po trotoaru... Voze i preko nekih iskopina, sve rade da se iščupaju - javila je čitateljka za Telegraf.rs

Takođe, "crveno" je i u Zemunu, preko mosta, ali i u delu Novog grada, kao i kroz Ulicu cara Dušana.

Na prikazu kamera, jasno je da je saobraćaj otežan na mogim od gorepomenutih saobraćajnica, ali i da se stvaraju novi "čepovi" kao na primer u Takovskoj ulici.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar