Vesti > Beograd

BEOGRAD STOJI! Nezapamćene GUŽVE u ovim delovima grada (FOTO)

Gužvu izazvao lančani sudar

Izvor: K1info/republika.rs

Autor: Anica Ninković

11/10/2024 > 08:31

podeli vest:

BEOGRAD STOJI! Nezapamćene GUŽVE u ovim delovima grada (FOTO)
Foto: Naxi kamere screenshot


U Beogradu, naročito na auto i moto-putu, su velike gužve. Beograđani su standardno zakrčili neke od najprometnijih saobraćajnica glavnog grada, ali ovog jutra ipak su "šampioni" auto i moto put.

Pored toga, stanje je standardno loše na Pančevačkom mostu gde se vozila jedva kreću u smeru ka Beogradu, a pod velikim opterećenjem ovog jutra su neki delovi centra grada, kao i Autokomanda.

Gužvu izazvao lančani sudar

Lančani sudar u kome je učestovavalo najmanje šest vozila desio se oko 7:20 časova ovog jutra na moto-putu u Beogradu u blizini Zapadne kapije, odnosno Geneks kule.

Prema prvim nezvaničnim informacijama u udesu nema teže povređenih, a saobraćaj je potpuno obustavljen.

Most Gazela

Gazela je od ovoga jutra atipično mirna situacija. Saobraćaj se neometano odvija u oba pravca i generalno nema velikog intenziteta saobraćaja. Most na Adi je takođe prohodan.

Foto: Naxi kamere screenshot

 
Brankov most

Na Brankovom mostu nema gužvi ni u jednom smeru ovog jutra. Zastoj se povremeno stvara na kružnom toku kod TC Ušće, a Bulevar Mihajla Pupina je prohodan do kružnog toka ispred opštine.

Foto: Naxi kamere screenshot

 
Autokomanda

Na Autokomandi nešto lakša situacija nego u poslednjih nekoliko dana. Mokar kolovoz diktira malo sporij vožnju, a kako bi sve proteklo u najboljem redu, policajac reguliše saoraćaj na raskrsnici. Većih zadržavanja nema.

Foto: Naxi kamere screenshot

 
Trg Nikole Pašića

Centar grada je već danima pod nešto većim opterećenjem, a ni današnji dan nije izuzetak. Najveće gužve primećene su u nekim delovima Bulevara kralja Aleksandra, ali i tamo je trenutno sasvim prohodno, jedina veća gužva pravi se na samom početku bulevara u smeru ka skupštini. Na Trgu republike i u Nemanjinoj nema većih zadržavanja, dok se u Bulevaru despota Stefana na momente stvara gužva na deonici od Pančevačkog mosta do Cvijićeve u smeru ka centru grada. U Kneza Miloša takođe nešto veći intenzitet saobraćaja, kao i u Takovskoj, ali ništa alarmantno.

Trg Slavija

Na Slaviji nešto veća gužva nego prethodnih dana, ali vozila se kreću neometano iz svih pravaca.

Pančevački most

Na Pančevačkom mostu sada već standardno velika gužva u smeru od Pančeva ka Beogradu, gde se stvara "čep" na spajanju Pančevačkog i Zrenjaninskog puta. Ipak, danas je gužva nešto manja nego prethodnih dana. Zadržavanja za priključivanje na most su nešto kraća, ali situacija je i dalje loša, naročito za vreme jutarnjeg špica koji na mostu traje od 7 do oko 9 časova.

Foto: Naxi kamere screenshot

 
Auto-put

Ipak, šampion guživi u  glavnom gradu ovog jutra je auto-put, na kome se gužva u sve tri trake u smeru ka gradu formira već od "Laste".

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar