Vesti > Beograd

Ovog jutra gužve u celom Beogradu - OVAJ MOST VAM JE JEDINA alternativa!

Još uvek nema gužvi na Slaviji, ali je pojačan saobraćaj u priključnim ulicama

Autor: K1info

24/10/2024 > 08:08

podeli vest:

Ovog jutra gužve u celom Beogradu - OVAJ MOST VAM JE JEDINA alternativa!
Foto: Tanjug/Sava Radovanović


Na auto-putu, na ulazu u Beograd, situacija je kritična. Kolone automobila se protežu od Laste prema gradu, a vozila se gotovo uopšte ne pomeraju, što stvara frustraciju među vozačima.

Slična situacija vlada i na Gazeli i Brankovom mostu, gde su duga čekanja postala uobičajena. Vozači se suočavaju s istim problemima i na Plavom mostu, Autokomandi, Mostarskoj petlji, Takovskoj ulici, kao i Pančevačkom mostu, gde gužve dodatno otežavaju svakodnevno kretanje.

S obzirom na trenutnu situaciju, vozači su pozvani da razmotre alternativne pravce kako bi izbegli glavne saobraćajne probleme. Jedna od mogućih alternativi je Trg Republike, koji je trenutno prohodan, a gde vozači mogu relativno lako prolaziti. Takođe, most na Adi pruža priliku za brži prolaz kroz grad, jer u ovom trenutku ne beleži veće gužve.

Još uvek nema gužvi na Slaviji, ali je pojačan saobraćaj u priključnim ulicama.

Bulevar Milutina Milankovića takođe predstavlja dobru opciju, s obzirom na to da se na toj ruti ne javljaju značajniji problemi. Korišćenjem ovih alternativnih pravaca, vozači mogu u velikoj meri smanjiti vreme putovanja i izbjeći nervozu koja dolazi s dugim čekanjima u kolonama.

Iako su uslovi na putevima izazovni, vozači se pozivaju na strpljenje i proaktivnost. U ovim trenucima, važno je pratiti saobraćajne informacije i izveštaje kako bi se što bolje prilagodili trenutnoj situaciji. Mnogi vozači će verovatno morati da planiraju svoje putovanje unapred kako bi izbegli vrhunac saobraćaja i smanjili stres prilikom vožnje kroz Beograd.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar