Vesti > Hronika

JADNO MOJE DETE, samo da je ŽIVA: Oglasila se Anina MAJKA

Anina majka Milanka Ljubičić rekla je da ni u najluđim snovima ne bi mogla da zamisli da je njen zet Brajan Volš naudio Ani

Izvor: K1info/kurir.rs

09/01/2023 > 19:36

podeli vest:

JADNO MOJE DETE, samo da je ŽIVA: Oglasila se Anina MAJKA
Foto: Printscreen/Instagram


Potraga za Anom Volš (39), Beograđankom i majkom troje dece još uvek traje. A kako su preneli američki mediji u podrumu njene kuće pronađena je krv i nož. Zbog toga je uhapšen njen suprug Brajan, koji je dan posle Aninog nestanka kupio velike količine izbeljivača. 

Za Kurir Anina majka Milanka Ljubičić rekla je da ni u najluđim snovima ne bi mogla da zamisli da je njen zet Brajan Volš naudio Ani.

Ane Volš (39) je nestala 1. januara pošto je trebalo da napusti porodični dom u blizini Bostona i odleti za Vašington gde je morala odmah da se javi.

- Lele meni... Ne mogu da dođem sebi! Nadam se samo da je živa, pa makar i povređena. Čula sam da je nađena krv i nož u podrumu, ali ne mogu ni da naslutim da li se nešto tako strašno desilo - rekla je Milanka i dodala:

- I dalje verujem i nadam se da joj Brajan nije naudio, jer su imali dobar odnos, a imaju i decu.

Ona je za Kurir rekla da je saznala da je Anin telefon bio dostupan 2. januara.

Foto: instagram screenshot

 

- Ako su locirali njen telefon u kući, to znači da ona iz nje nije ni izašla. Jadno moje dete, samo da je živa - rekla je Milanka.

Podsetimo, Brajan Volš izveden je pred tužioca gde se izjasnio da nije kriv i povezan sa nestankom njegove supruge Ane Volš. U porodičnoj kući u podrumu je nađen krvavi nož i na kamerama je viđen kako za keš kupuje sredstvo za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Inače, Brajan Volš se sumnjiči da je ometao istragu.

 

 

Ostavite komentar