Vesti > Hronika

TRAGEDIJA u Ripnju: Komšija nožem UBIO DEVOJČICU, policija TRAGA ZA NJIM

Osumnjičeni je prvo izbo devojčicine roditelje, a nju stavio u kola i odvezao dva kilometra dalje gde ju je ubio

Izvor: K1info/kurir.rs

10/04/2023 > 14:55

podeli vest:

TRAGEDIJA u Ripnju: Komšija nožem UBIO DEVOJČICU, policija TRAGA ZA NJIM
Foto: MUP RS


Policija je pokrenula akciju Vihor i traga za S. I (38), za kog se sumnja da je izbo komšije, oca, majku i njhovo dete, saznaje Kurir.

Krvavi zločin dogodio se nešto posle 14 sati u naselju Ripanj, a prema nezvaničnim informacijama devojčica (16), ćerka bračnog para je podlegla povredama.

- S. I. je dobro poznavao porodicu. Pomahnitao je uleteo u njihovu kuću i besomučno ih ubadao. Dete je u najtežem stanju, dok su otac i majka stabilno - kaže izvor Kurira.

 

 

Meštani dodaju da je S. I. pobegao posle zločina i da je rekao da će da presudi i sebi.

- Navodno, sumnjao je da mu vračaju i bacaju crnu magiju i zbog toga je uleteo kod njih u kuću. Krvi ima na sve strane, čuju se krici i zapomaganje - kaže jedan stavnovnik ovog naselja.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, osumnjičeni je prvo izbo njene roditelje, pa dete stavio u kola "polo", koji je odvezao na drugu lokaciju, na oko dva kilometra od porodične kuće i tamo je zverski ubio. Ubijena devojčica (16) nađena je sa ubodima po stomaku. 

Prema nezvaničnim informacijama, policija je opkolila Ripanj i traga za S. I. koji je crnim automobilom "polo" pobegao sa lica mesta.

 

 

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar