Vesti > Hronika

Kako je nastradao radnik TOPIONICE u BORU? Policija uhapsila VOZAČA KAMIONA

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

Izvor: K1info/Tanjug

11/04/2023 > 11:55

podeli vest:

Kako je nastradao radnik TOPIONICE u BORU? Policija uhapsila VOZAČA KAMIONA
Foto: MUP RS


Policija u Boru uhapsila je muškarca osumnjičenog da je u pogonu topionice, kamionom pregazio radnika Kompanije Srbija Ziđin Koper, koji je usled povreda preminuo.

Uhapšeni N.V. (32) se sumnjiči da je noćas u pogonu topionice u krugu jedne kompanije u Boru, upravljajući kamionom unazad do plamene peći, pregazio muškarca, starog 41 godinu, koji je usled povrede preminuo.

 

 - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su N. V. iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti - precizira se u saopštenju Policijske uprave Bor.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Kompanija Srbija Ziđin Koper ranije je saopštila da je noćas, oko 1 sat posle ponoći, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, poginuo radnik I.S.

Kako je tada navedeno, nesreća se dogodila na ogranku Topinica i rafinacija bakra, na platou gde kamioni prevoze velike topioničke lonce. 

 

 

 

Ostavite komentar