Vesti > Hronika

UŽAS na Vračaru, muškarci nasrnuli bejzbol PALICAMA na Hitnu pomoć: Policija PRIVELA trojicu osumnjičenih

Napadnuta je pedijatrijska ekipa koja je došla po pozivu

Izvor: K1info/blic.rs

29/04/2023 > 18:34

podeli vest:

UŽAS na Vračaru, muškarci nasrnuli bejzbol PALICAMA na Hitnu pomoć: Policija PRIVELA trojicu osumnjičenih
Foto: Youtube PrintScreen/AM PRESS


U napadu na ekipu Hitne pomoći u Pop Stojanovoj ulici u centru Beograda povređeni su lekar, tehničar i vozač, rekao je direktor Hitne pomoći Goran Čolaković. Na sreću, policija je brzo reagovala, pa je privela trojicu muškaraca u vezi sa ovim teškim incidentom.

- Radi se o pedijatrijskoj ekipi Hitne pomoći, koja je došla po pozivu. Napali su ih sa palicama. Koliko sam ja obavešten, policija je identifikovala napadače i privela ih - dodao je Čolaković u izjavi za "Novosti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Lekar je posle ušivanja glave pušten na kućno lečenje. Vozač, sa povredom ruke, čeka očitavanje snimka, prenosi Telegraf.

Sva trojica zaposlenika Hitne pomoći povređena su kada su došli na intervenciju, a na njih je nasrnula grupa mladića sa bejzbol palicama, preneli su tokom popodneva mediji. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zvezdara, uhapsili su Ž. M. (25), D. M. (21) i U. B. (20) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopšteno je iz MUP-a.

 

 

Ostavite komentar