Vesti > Hronika

Mladić RANJEN iz vazdušne PUŠKE u Leskovcu - POČINILAC UHAPŠEN

Povređeni mladić je prebačen u bolnicu i ne nalazi se u životnoj opasnosti

Izvor: K1info/Tanjug

05/05/2023 > 10:28

podeli vest:

Mladić RANJEN iz vazdušne PUŠKE u Leskovcu - POČINILAC UHAPŠEN
Foto: Tanjug printscreen


Kako je rečeno u Policijskoj upravi u Leskovcu, osamnaestogodišnjak u Leskovcu ranjen je iz vazdušne puške, a mladić S.I. (19) koji ga je ranio je uhapšen. 

Kako prenosi portal Rešetka, A.Ć. je upucan u predelu grudnog koša iz vazdušne puške. Mladić je, zbog obilnog krvarenja i toga što se kapisla zarila u grudnom predelu pored grudne kosti, odmah hospitalizovan i hitno operisan u Kliničkom centru Niš, rečeno je u leskovačkoj bolnici.

- Upravo smo razgovarali sa kolegama iz Niša. Mladić je dobro i van životne je opasnosti - rekao je direktor Nebojša Dimitrijević za portal Rešetka.

U UKC Niš kažu da je mladić kod njih došao sa ustrelnom ranom u predelu grudnog koša, u teškom opštem stanju.

- Odmah po prijemu, uveden je u operacionu salu, operiasan, i  trenutno je hospitalizovan na Klinici za anesteziju, gde se prati postoperativni tok - saopšteno je za portal rešetka.

Kako tvrde u policiji, nesreća se desila oko 22 časa u porodičnoj kući ovog mladića, a ustanovljeno je da se radi o slučajnom incidentu. Osumnjičenom je, po ovlašćenju nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti, biti priveden tužilaštvu.

 

 

Ostavite komentar