Vesti > Hronika

Meštani NIŠKE BANJE u šoku zbog UBISTVA DEČAKA: Pa zar mi ODGAJAMO takvu DECU...

Policija je danas pronašla telo jednog maloletnika, dok je drugi, povređeni maloletnik, prevezen u UKC Niš

Izvor: K1info/Tanjug

05/10/2023 > 18:01

podeli vest:

Meštani NIŠKE BANJE u šoku zbog UBISTVA DEČAKA: Pa zar mi ODGAJAMO takvu DECU...
Foto: printscreen Tanjug


Policija je danas u Niškoj Banji pronašla telo dečaka (13), dok je druga maloletna osoba zbrinuta u UKC Niš, a meštani kažu da su u šoku zbog toga što se dogodilo i navode da posle takve vesti niko ne ostaje ravnodušan.

Hanuma Kamberović, komšinica dečaka koji je danas u Niškoj Banji povređen, izjavila je da su njih dvojica bili drugovi i da ih je pre neki dan videla kako se igraju.

- Baba dečaka koji je ubio druga je inače nepokretna i ona je izašla da traži pomoć kada je videla da je jedan dečak pao mrtav nakon čega su svi izašli da pomognu - rekla je Kamberović za Tanjug.

Jedna meštanka Niške Banje rekla je da je u šoku šta se dogodilo njihovom mestu, kao i da posle takve vesti niko ne ostaje ravnodušan.

- Baš sam se iznenadila. Ko bi rekao da u našem kraju može tako nešto da se dogodi. Ko bi rekao da mi odgajamo takvu decu i da tu odrastaju deca sa takvim namerama - kaže ona.

Policija je danas u Niškoj Banji pronašla telo maloletne osobe, a druga takođe maloletna osoba je prevezena u UKC Niš.

Kako Tanjug saznaje, telo dečaka pronađeno je u potkrovlju kuće dok je drugi, povređeni dečak izašao na ulicu i potom se srušio na zemlju, te su komšije pozvale policiju i Hitnu pomoć.

Na licu mesta pronađen je i nož, za koji se sumnja da je korišćen u izvršenju delu. Do tragedije je, kako Tanjug saznaje, dovela svađa između dva dečaka.

Ostavite komentar