Vesti > Hronika

ZAVRŠENO SASLUŠANJE BRAĆE HOFMAN! Ovako su se branili za sve što su radili!

Završeno saslušanje braće Hofman, koji su nešto pre 10 sati privedeni u Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Izvor: K1info/kurir.rs

12/11/2023 > 11:48

podeli vest:

ZAVRŠENO SASLUŠANJE BRAĆE HOFMAN! Ovako su se branili za sve što su radili!
Foto: Youtube PrintScreen/Jutarnji Program TV Happy


Braća su negirala izvršenje krivičnih dela koja su im stavljena na teret. Podsetimo, Ljuban i Miljan Hofman uhapšeni su u ponedeljak u akciji policije u jednom restoranu.

Foto: pritscreen Instagram

 

Advokat Marko Janković, koji brani braću, potvrdio je kratko za Kurir da je saslušanje u tužilaštvu završeno.

- Izneli su kratke odbrane, negirali delo, mlađem bratu se stavlja na teret samo da je snimao što nije radnja krivičnog dela. U svakom slučaju izjasnio se da nije ni snimao i da nije kriv - potvrdio je Janković.

Podsetimo, nakon hapšenja braće Hofman Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu naložilo da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati, a zbog osnovane sumnje da se u njihovim radnjama za sada, stiču obeležja krivičnih dela i to zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Braća Hofman imala su tako status i na slobodi pa su sa njima u društvu često viđani ljudi poznati javnosti, ali i policiji.

Osim Mirka Šijana, sina pevačice Goce Božinovske i pokojnog pripadnika surčinskog klana Zorana Šijana, sa braćom su u društvu često viđani i Nikola Buha, bratanac Ljubiše Buhe zvanog Čume, sin Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, Veljko, ali i Nikola Vavić i pokojni Luka Perenčević.

Na fotografijama sa društvenih mreža braća su zagrljena sa svojim prijateljima, uglavnom na proslavama i porodičnim okupljanjima gde se vidi koliko su zaista bliski.

Ostavite komentar