Vesti > Hronika

PONOVO UHAPŠEN DEČAK UBICA IZ NOVOG SADA Vraćen u Centar za socijalni rad, a evo čega se svi plaše

Policija je utvrdila da su nakon prvog bega iz Centra za socijalni rad maloletna braća počinila 32 krađe i pokušaja krađe

Autor: K1info

04/01/2024 > 20:40

podeli vest:

PONOVO UHAPŠEN DEČAK UBICA IZ NOVOG SADA Vraćen u Centar za socijalni rad, a evo čega se svi plaše
Foto: Printscreen192


Novosađanina Z.N. (13) koji je drugi put pobegao iz Centra za socijalni rad gde je smešten zbog sumnje da je prošle godine u Tovariševu sa mlađim bratom V.N. (11) ubio Todora Šunjku (75) i izvršio više pljački širom Novog Sada, policija je pronašla i ponovo ga uhapsila i vratila u pomenutu instituciju jer, kako kažu, "po zakonu ne mogu ništa drugo da mu urade".

Postoji bojazan da će ponovo pobeći iz Centra za socijalni rad odakle je prvi put, i pored pojačanog nadzora vaspitača, pobegao kroz prozor sa slomljenom rukom i preskočio ogradu, piše Blic.

Podsetimo, Z.N. je zajedno sa mlađim bratom V.N. (11) osumnjičen da je 14. aprila prošle godine u Tovariševu ubio Todora Šunjku (75) i oni nisu mogli biti smešteni u ustanovu zatvorenog tipa zato što su mlađi maloletnici, a to su i iskoristili da pobegnu iz Centra za socijalni rad.

Policija je utvrdila da su nakon prvog bega iz Centra za socijalni rad maloletna braća počinila 32 krađe i pokušaja krađe a sada se Z.N. sa šesnaestogodišnjim prijateljem sumnjiči da je počinio još najmanje devet teških krađa i četiri pokušaja teške krađe širom Novog Sada kao i da je nakon drugog bekstva odmah počinio još jednu pljačku.

Kako se nezvanično saznaje, maloletna braća zadaju ozbiljne glavobolje nadležnima iz novosadskog tužilaštva i policije jer je zakon na njihovoj strani i ne mogu im ništa zato što su mlađi od 14 godina.

Ostavite komentar

Zoran Tanasic

Pa to gospodja koja vodi slucaj i nadlezna Vojvodic Danijela pusta kako bi to islo do break nacnosti.

05.01.2024 01:44