Vesti > Hronika

17 AUTOMOBILA UŠLO u Banjsko polje, dva IZAŠLA, to nam JE ODMAH BIO TRAG! Evo kako su PALI osumnjičeni za UBISTVO DANKE

Za ubistvo nad detetom je zaprećena kazna od 10 godina do doživotne kazne

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

04/04/2024 > 21:19

podeli vest:

17 AUTOMOBILA UŠLO u Banjsko polje, dva IZAŠLA, to nam JE ODMAH BIO TRAG! Evo kako su PALI osumnjičeni za UBISTVO DANKE
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović/Tiktok Printscreen/IvanaIlić


Major policije Bojana Pjanović Otović gostujući u emisiji Četvrtkom u 9 na RTS pričala je o tome kako su suzili istragu i kako su došli do osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić u Banjskom polju.

- Sedamnaest vozila je ušlo u Banjsko polje, a samo dva su se vratila. Analizom i proverama konstatovali smo da se radi o vozilu Vodovoda. Eliminacijom svih vozila koji su ušli i izašli, ostalo nam je sporno to vozilo "Panda". Ispred kapije su došli i nakon toga sedaju u vozilo, kreću se niz ulicu, malom brzinom, udarili su devojčicu. Suvozač je stavio telo devojčice gde je bio alat, a onda je odvoze na deponiju. Po njihovom priznaju bacili su telo na deponiju. Par dana nakon toga su se vratili i telo premestili na neko drugo mesto. Za ubistvo nad detetom je zaprećena kazna od 10 godina do doživotne kazne - rekla je Otović Pjanović.

Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija

 

Ona je istakla da su korišćene uporedne tehničke metode, ali i pomoć psihologa.

Uporedne tehničke metode su potvrdile da je devojčica bila sa majkom, a da se posle toga izgubila. Da bismo suzili krug istrage, u subotu smo ih dovodili na poligraf, a onda se pojavio snimak iz Beča, pa smo imali psihologa koji je rekao da taj snimak trebalo da se pusti u javnost. Sve vreme je istraga bila dinamična i u nekoliko tokova.

Ostavite komentar