Vesti > Hronika

Biznismen Vlasta Stojanović NEIMAR UHAPŠEN - PRETUKAO ženu i UGRIZAO je za ruku

On je bio glavni osumnjičeni naručilac brutalnog prebijanja bivšeg predsednika SNS u Velikom Gradištu Zlatka Šulovića

Autor: k1info/tpknews.com

01/10/2022 > 20:01

podeli vest:

Biznismen Vlasta Stojanović NEIMAR UHAPŠEN - PRETUKAO ženu i UGRIZAO je za ruku
Foto: Pexels.com


Policija iz Velikog Gradišta uhapsila je lokalnog biznismena Vlastu Stojadinovića-Neimara (66) zbog postojanja sumnje da je juče u porodičnoj kući brutalno pretukao svoju suprugu M. A.(37).

Naneo joj je povrede po telu i licu i ugrizao za desnu ruku.

Po dolasku policije, nasilnik je odmah uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici nakon čega će biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

- U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, policija je osumnjičenom izrekla hitnu meru privremene zabrane prilaska i komunikacije sa žrtvom o čemu je obavešteno nadležno tužilaštvo - kaže izvor iz policije.

Da podsetimo, Vlasta Stojadinović - Neimar, vlasnik firme “Neimar put d.o.o” iz Salakovca, široj javnosti je poznat po mnogobrojnim kriminogenim radnjama i dilovima koje ima sa lokalnim čelnicima iz Braničevskog okruga.

Inače, Vlasta Stojadinović - Neimar je glavni osumnjičeni naručilac brutalnog prebijanja Zlatka Šulovića 22. septembra 2017. godine, bivšeg predsednika SNS-a u Velikom Gradištu, gde se nakon što je potplatio korumpirane sudije izvukao, a dvojica Smederevskih batinaša, Jovan Bašanović i Bojan Grušic, nakon nagodbe sa Tužilaštvom, osuđeni su na po godinu dana zatvora, uslovno na dve godine.

 

 

 

 

Ostavite komentar