Vesti > Hronika

Detalji velike AKCIJE HAPŠENJA na Vračaru! Petorica pripremala UBISTVO, "pali" u ulici u kojoj živi LUKA BOJOVIĆ

Oni su duže vreme pripremali likvidaciju, nabavili i arsenal oružja

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

10/05/2024 > 16:30

podeli vest:

Detalji velike AKCIJE HAPŠENJA na Vračaru! Petorica pripremala UBISTVO, "pali" u ulici u kojoj živi LUKA BOJOVIĆ
Foto: Youtube PrintScreen/Shutterstock


Petorica muškaraca koji su uhapšeni danas popodne zbog sumnje da su pripremali teško ubistvo na Vračaru deo su jedne poznate kriminalne grupe, saznaju mediji. Oni su uhapšeni u ulici u kojoj živi Luka Bojović.

Oni su prema prvim informacijama duže vreme pripremali likvidaciju, a jedan od njih uhapšen je u ulici gde živi Luka Bojović sa pištoljem koji je imao metak u cevi.

Podsetimo, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapsili su petoricu osumnjičenih za više krivičnih dela, među kojima je i pripremanje teškog ubistva.

Uhapšeni su Nikola P, Bogdan P, Filip K, Saša K. i Milan I.

Nikola P, Bogdan P, Filip K. i Saša K. terete se za krivična dela teško ubistvo iz člana 114 stav 2 (pripremne radnje) i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Postoje osnovi sumnje da su ovi osumnjičeni u prethodnom periodu pripremali ubistvo jednog lica, u kom cilju su nabavili ilegalno oružje za izvršenje krivičnog dela. 

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Ostavite komentar