Vesti > Hronika

DEČAK UBICA PONOVO ZAPREPASTIO osoblje na KLINICI: Evo na kakvu ideju je sada došao KOSTA K.

Dečak ubica kaže da će zbog ovoga postati popularan i poznat

Izvor: K1info/informer.rs

16/05/2024 > 13:11

podeli vest:

DEČAK UBICA PONOVO ZAPREPASTIO osoblje na KLINICI: Evo na kakvu ideju je sada došao KOSTA K.
Foto: Freepik.com/društvene mreže


Kosta K. koji se nalazi na psihijatrijskom veštačenju na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, ponovo je zaprepastio osoblje na Klinici, piše Informer. 

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, dečak ubica, koji je do sada imao nekoliko ispada na klinici, ovoga puta je rešio da se oproba u muzičkom svetu pa tako poslednjih dana smišlja rep pesme i čak najavljuje izdavanje albuma.

Izvor Informera kaže da je Kosta naprasno rešio da postane rep muzičar.

- Osoblju sa klinike je rekao kako je na tu ideju došao jer mu je muzika u krvi. Čak je izrecitovao nekoliko rima koje je napisao poslednjih dana i pitao ih da li im se sviđa - kaže sagovornik Informera.

Navodno, kada su mu lekari rekli da to nije primereno zbog masakra koji je počinio u maju prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, dečak ubica je samo odmahnuo glavom.

Foto: Shutterstock/screenshot

 

- Dobacio im je kako će svi hteti da slušaju njegovu muziku, da će zapratiti njegov profil na društvenim mrežama i da će zbog toga postati popularan i poznat. Osoblje klinike i svi zaposleni su se zgrozili - priča on za Informer.

Inače, Kosta K. je izvršio brutalni napad, ubivši devetoro đaka i radnika obezbeđenja, a ranio petoro dece i nastavnicu istorije u svom krvavom pohodu u OŠ "Vladislav Ribnikar". 

Podsetimo, prema rezultatima istrage, dečak je 3. maja 2023. godine koristio dva očeva pištolja koje je uzeo iz sefa. Dodatno je pripremio četiri Molotovljeva koktela, sve to stavio u ranac i krenuo u školu, gde je izvršio svoj krvavi pir.

Ostavite komentar