Vesti > Hronika

"Nije bio mokar, blatnjav i krvav!" BRAT ZORANA MARJANOVIĆA SVEDOČIO U VIŠEM SUDU, sve je detaljno ISPRIČAO

Rođeni brat optuženog Miloš Marjanović, danas je u sudu rekao da ostaje pri svom ranije datom iskazu

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

06/06/2024 > 12:09

podeli vest:

"Nije bio mokar, blatnjav i krvav!" BRAT ZORANA MARJANOVIĆA SVEDOČIO U VIŠEM SUDU, sve je detaljno ISPRIČAO
Foto: ATA Images


U Višem sudu u Beogradu danas je saslušanjem svedoka nastavljeno ponovljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine. 

Rođeni brat optuženog Miloš Marjanović, danas je u sudu rekao da ostaje pri svom ranije datom iskazu ali je odgovarajući na pitanja naveo da na dan nestanka Jelene Marjanović, optuženi nije bio mokar, blatnjav i krvav. 

Njega je, kako je ispričao, optuženi Zoran Marjanović pozvao i rekao mu da je Jelena nestala dok je trčala po nasipu, te ga je zamolio da dođe da  mu pomogne da je potraži. 

Foto: ATA Images

 

Miloš Marjanović je naveo i da je Zoran tada delovao uznemireno, ali da on posle prvog razgovora nije shvatio ozbiljnost situacije. 

Detaljno je ispričao šta se dalje dešavalo, odnosno da je sa ocem došao na nasip gde su zajedno sa optuženim i njegovom maloletnom ćerkom počeli da traže Jelenu Marjanović. 

Ubrzo je došao i Marjanovićev prijatelj policajac Boris Pucić koji je zatim učestvovao i potrazi. 

Foto: ATA Images

 

Na pitanje tužilaštva da kaže vreme kada je poslednji put video zajedno supružnike, on je rekao ranije tog dana, ali nije mogao da odredi tačno vreme. 

Branilac je svedoku postavio putanje da li je Marjanović tada bio mokar, blatnjav ili krvav, na šta je Miloš Marjanović rekao da nije, jer bi da jeste i njegov automobil bio blatnjav i krvav, što nije bio slučaj.

Marjanovićev sin Uroš je danas takođe trebalo da svedoči, međutim on je, kao i ranije, iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči kao sin optuženog. 

Foto: ATA Images

 

Danas je bila pozvana i Milica Marjanović, snaha optuženog, ali je zbog bebe morala da ostane kod kuće pa je pozvana za sledeće suđenje, koje je zakazano za 4. jul.

Marjanović od početka suđenja negira krivicu. 

Suđenje se ponavlja jer je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je Marjanović bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo od 40 godina. 

Apelacioni sud je 3.okrobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor i od tada se brani sa slobode. 
 

Ostavite komentar