Vesti > Hronika

ŠOKANTNE IZJAVE VLASNIKA STRLJANE u kojoj je DEČAK UBICA učio da upravlja oružjem: OTAC JE ZAHTEVAO da Kosta PUCA

Ivanović je danas sklopio sporazum o priznanju krivice sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Mina Duduković

25/06/2024 > 16:15

podeli vest:

ŠOKANTNE IZJAVE VLASNIKA STRLJANE u kojoj je DEČAK UBICA učio da upravlja oružjem: OTAC JE ZAHTEVAO da Kosta PUCA
Foto: K1info/Youtube PrintScreen/ординација/ATA Images/društvene mreže/shutterstock


Vladimir Kecmanović insistirao je u streljani da njegov sin, dečak ubica, puca iz pištolja koji je bio u njegovom vlasništvu, rekao je Ratko Ivanović vlasnik streljačkog kluba na suđenju u krivičnom postupku koji se vodilo protiv njega, instruktora streljane, kao i roditelja dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar".

Ivanović je danas sklopio sporazum o priznanju krivice sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu na pet meseci kućnog zatvora, čime je postupak protiv njega okončan.

Prema oceni Višeg javnog tužilaštva u Beogradu okrivljeni Ivanović je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine dao istinit iskaz koji je u skladu sa ostalim predloženim dokazima.

Ratko Ivanović je u svojoj odbrani naveo da je Miljana Kecmanović, bila sa sinom ispred streljane i da je dečak sam ušao u nju.

- Vlasnik streljane je rekao da je Vladimir Kecmanović insistirao da njegov sin gađa iz pištolja koji je bio u njegovom vlasništvu - ispričao je izvor Blica upoznat sa dešavanjima u sudnici.

Vlasnik prvo tvrdio da dečak ubica nije bio u streljani. 

Ratko Ivanović, vlasnik streljačkog kluba, kao i instruktor u tom klubu Nemanja Marinković optužnicom su se teretili za krivična dela davanje lažnog iskaza, jer su, kako se sumnja, u tužilaštvu tvrdili da dečak ubica nije pucao u tom klubu.

Ivanović i Marinković su na prethodnom suđenju rekli da se ne osećaju dobro zbog čega je njihovo izlaganje odloženo za danas.

Ostavite komentar