Vesti > Hronika

UHAPŠENA SUPRUGA UBIJENOG TERORISTE! Evo gde se trenutno nalazi žena Salahudina Žujovića

Žujović je juče oko 11 sati samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beograd

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Anica Ninković

30/06/2024 > 18:40

podeli vest:

UHAPŠENA SUPRUGA UBIJENOG TERORISTE! Evo gde se trenutno nalazi žena Salahudina Žujovića
Foto: TANJUG/TANJUG VIDEO/bs


Načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić rekao je danas da je crnogorska policija uhapsila suprugu teroriste Miloša (Salahudina) Žujovića, koji je juče neutralisan tokom napada na žandarma ispred izraelske ambasade.

- MUP Crne Gore je ekspresno došao do supruge teroriste, oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška celog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju poverenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bi održali red i mir i zaštitili naše građane - rekao je Cmolić.

Podsećamo, Žujović je juče oko 11 sati samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beograd.

Miloš Jevremović (34), pripadnik Žandarmerije koga je napadač ranio samostrelom, operisan je juče u Urgentnom centru gde mu je iz vrata izvađena strela i u stabilnom je stanju.

U toku večeri i jutra policija je uhapsila i nekoliko Žujovićevih saradnika, a među njima i Igora Despotovića (25), koji je već osuđivan zbog planiranja terorističkih napada u Srbiji.

- Utvrđeno je da su Žujović i Despotivić bili "na vezi", odnosno da su duže vreme razmenjivali poruke u kojima su dogovarali teroristički napad, koji je Žujović juče i izveo - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodaje da je u telefonima Despotovića i Žujovića pronađena njihova komunikacija.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar