Vesti > Hronika

Novi detalji užasa u Novom Sadu! Stradali momci su se nedavno doselili u potkrovlje, VRATA BILA ZAKLJUČANA

Vatrogasci i policija nakon gašenja požara u Laze Telečkog u Novom Sadu zatekli su jezivi prizor

Izvor: K1info

08/07/2024 > 12:11

podeli vest:

Novi detalji užasa u Novom Sadu! Stradali momci su se nedavno doselili u potkrovlje, VRATA BILA ZAKLJUČANA
Foto: Instagram Printscreen/nsuzivo.rs


U požaru u centru Novog Sada nastradale su dve osobe, a kako nezvanično saznajemo, jedna od žrtava ima 19 godina.

Uzrok njegove smrti, kao i drugog muškarca čije telo je nađeno ispituje se. 

Vatrogasci i policija nakon gašenja požara u Laze Telečkog u Novom Sadu zatekli su jezivi prizor - tela za sada nepoznatih muškaraca.

Na licu mesta trenutno je veliki broj policije koja vrši uviđaj kako bi se otkrilo kako su preminuli i da li je njihova smrt posledica krivičnog dela. Kako pišu mediji, na licu mesta su pripadnici odeljenja za krvne delikte policije.

Kako je za "Blic" izjavio Zoran Krulj portparol novosadske Hitne pomoći požar je izbio u potkrovlju zgrade u centru Novog Sada:

Na lice mesta su izašla tri vatrogasna vozila i požar je lokalizovan. Kako su očevici potvrdili, dim je kuljao na sve strane:

- Vrata stana iz kog je dopirao dim su bila zaključana, pa su nasilno otvorena. Odmah su pronašli dva lica koja su bila u prostoriji, pošto se radi o stanu od 15 kvadrata. Unutra je bilo potpuno zadimljenje, lica su evakuisana van prostorije, međutim lekari Hitne pomoći su mogli samo da konastatuju smrt. Radi se o objektu koji je veoma star, 100 godina, elektroinstalacije jesu stare, ali uzrok nije utvrđen. Ne bih licitirao sad.

I dok je trajala intervencija vatrogasaca, Hitna pomoć je ispred zgrade jednoj osobi ukazivala pomoć. Komšije pretpostavljaju da je reč o rođaku jednog od stradalih.

Ostavite komentar