Vesti > Hronika

Oglasio se TUŽILAC iz Negotina: "POTRAGA za počiniocem dvostrukog UBISTVA u Topolnici i dalje traje"

Povređeni N.M. (59) sa prostrelnim ranama zbrinut u Zdravstvenoj stanici u Donjem Milanovcu

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

15/07/2024 > 22:25

podeli vest:

Oglasio se TUŽILAC iz Negotina: "POTRAGA za počiniocem dvostrukog UBISTVA u Topolnici i dalje traje"
Foto: screenshot/Tanjug


Javni tužilac u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu Ksenija Branković rekla je da se još traga za napadačem koji je ubio dvoje i ranio jednu osobu u selu Topolnica kod Majdanpeka.

- Nalazimo se u blizini mesta za kojem se pretpostavlja da se dogodilo dvostruko ubistvo, a gde je i jedna osoba povređena iz vatrenog oružja. U ovom trenutku traga se za počiniocem krivičnog dela, ne zna se gde se on trenutno nalazi - rekla je Branković medijima.

Motiv za ovaj napad nije poznat, dodala je Branković, i biće utvrđen tokom istrage.

- Takođe će biti utvrđeno i kojim oružjem je izvršeno ubistvo i ranjavanje. Sada se pretpostavlja da je u pitanju lovačka puška. Preživela osoba će biti bitan izvor informacija za dalji tok postupka - objasnila je Branković.

Zaprećena kazna za krivično delo dvostruko ubistvo, dodaje Branković je doživotna zatvorska kazna, a pretpostavlja se da je napadač 1936. godište.

Foto: Facebook

 

Dve osobe ubijene su danas, a jedna je povređena u pucnjavi u selu Topolnica u okolini Majdanpeka, a policija traga za 89-godišnjim napadačem, saznaje Tanjug.

Povređeni N.M. (59) sa prostrelnim ranama zbrinut u Zdravstvenoj stanici u Donjem Milanovcu i nalazi se van životne opasnosti.
Ubijeni su zatečeni na licu mesta bez znakova života. 
 

Ostavite komentar