Vesti > Hronika

Otkriveno GDE SU TELA UBIJENIH kod Majdanpeka! Evo kada će biti SAHRANA tragično stradalog BRAČNOG PARA

Tragično stradali Rade i Rumena Jovanović biće sahranjeni sutra na groblju u Toponici

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Kristina Jokić

16/07/2024 > 16:10

podeli vest:

Otkriveno GDE SU TELA UBIJENIH kod Majdanpeka! Evo kada će biti SAHRANA tragično stradalog BRAČNOG PARA
Ubijeni bračni par Rumena i Rade Jovanović - Foto: Facebook printscreen


Velika tragedija dogodila se juče u selu Topolnica kod Majdanpeka, kada je Petar P. (89) pucao na komšije i tom prilikom usmrtio bračni par Radeta i Rumenu Jovanović.

Tri sata su trajali pregovori sa ubicom, a policajci su pokušali da ga isteraju iz kolibe bacajući suzavac i šok bombe, ali je on odbijao da to uradi i u više navrata je iz lovačke puške pucao na njih. Policija je bila primorana da ga likvidira.

Nakon policijskog uviđaja koji je na mestu zločina trajao satima, tela nastradalih prebačena su na obdukciju u Negotin kako bi se utvrdilo tačno vreme i uzrok smrti.

Tragično stradali Rade i Rumena Jovanović biće sahranjeni sutra na groblju u Toponici.

Dačić otkrio motiv ubistva

U međuvremenu  se oglasio i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i rekao da je motiv, kada je u pitanju jučerašnje ubistvo u selu Topolnice kod Majdanpeka svađa oko paljenja rastinja između bračnog para i lica koje je pucalo, jer je upravo to lice više puta palilo rastinje i izazivalo požare.

 - Reč je o meštanima, bračnom paru iz istog sela. U pitanju je svađa koja je nastala zbog paljenja rastinja, odnosno mogućnosti da se zapali šuma u tom delu gde je bračni par imao svoje posede. Meštani su stalno optuživali ovo lice, koje je inače i pucalo, da stalno pali rastinje i da izaziva požare. Kada je bračni par krenuo da vidi kakva je situacija, pošto je tada već požar nastao, došlo je do ovog događaja. Oni su bili na traktoru i on je najverotanije pucao iz lovačke puške - rekao je ministar novinarima prilikom ispraćaja pripadnika Helikopterske jedinice i Sektora za vanredne situacije MUP koji će gasiti šumski požar u Severnoj Makedoniji. 

Ostavite komentar