Vesti > Hronika

ALBANAC čiji je PASOŠ nađen na mestu UBISTVA policajca OKRIVIO BRATA ROBIJAŠA: Faton mi je ukrao DOKUMENTA!

Faton je inače ozloglašeni kriminalac, koji je osuđen za ubistvo ruskog vojnika, pripadnika Kfora, pre 20 godina kod Drenice

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Mina Duduković

18/07/2024 > 13:45

podeli vest:

ALBANAC čiji je PASOŠ nađen na mestu UBISTVA policajca OKRIVIO BRATA ROBIJAŠA: Faton mi je ukrao DOKUMENTA!
Foto: Facebook printscreen/ Lajmi net - videos i lajmi.net


Iz Nemačke se oglasio Artan Hajrizi, čiji je pasoš pronađen u taksiju iz kog je noćas u Loznici pucano na srpske policajce!

On u intervjuu za "Lajmi.net" Artan tvrdi se nalazi u Nemačkoj već neko vreme, a potvrdio je i da mu je brat ukrao pasoš. 

- Faton je došao ovde i ukrao mi dokumenta - objasnio je Artan i potvrdio je istu priču koju je rekao i njihov otac Mustafa. 

Faton je inače ozloglašeni kriminalac, koji je osuđen za ubistvo ruskog vojnika, pripadnika Kfora, pre 20 godina kod Drenice. On je čak 9 puta bežao iz zatvora. Posle jednog bekstva oglasio se i na društvenim mrežama.

- Ja sam Faton Hajrizi, koji je iz redova OVK otišao u rat kao 14-godišnjak. Ja sam Faton Hajrizi koji je delovao na severu 2006-2007 za dobrobit ove zemlje. Nije normalno, držali su me u zatvoru 23 godine, danas imam 40 godina - žalio se on na TikToku.

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je na licu mesta pronađen pasoš, koji su izdale tzv. kosovske vlasti, na ime Artan Hajrizi.

Potraga za ubicom je u toku, ona je proširena daleko van Loznice, čak u region. 

Podsetimo, nakon noćašnjeg ubistva policajca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanja njegovog kolege Vjekoslava Ilića (50) policija intenzivno traga za pucačem, a o tome više možete videti OVDE

Vozač "mercedesa" tutinskih registarskih tablica iz kog je pucano je uhapšen.  

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar