Vesti > Hronika

NEUTEŠNA MAJKA ubijenog policajca iz LOZNICE nije u SRBIJI! U njihovoj KUĆI MUK, otac na SEDATIVIMA

Meštani sela i njihove komšije kažu da ima obećanje ambasade Srbije da će da se potrude da i majka i sestra stignu što pre u našu zemlju

Izvor: K1info/novosti.rs

Autor: Mina Duduković

18/07/2024 > 14:11

podeli vest:

NEUTEŠNA MAJKA ubijenog policajca iz LOZNICE nije u SRBIJI! U njihovoj KUĆI MUK, otac na SEDATIVIMA
Foto: Facebook printscreen


Vest da je Nikola Krsmanović (34), pripadnik Granične policije, ubijen je u Loznici kada je na njega pucao Albanac Artan Hajziri (33) potresla je celu Srbiju i region!

Majku Ljilju vest o smrti sina zatekla je u Švajcarskoj, gde joj živi ćerka.

Meštani sela i njihove komšije kažu da ima obećanje ambasade Srbije da će da se potrude da i majka i sestra stignu što pre u našu zemlju da dostojno isprate Nikolu.

Oca Milenka tragična vest stigla je od Hitne pomoći, jutros oko pet časova. Nesrećan otac je, kako pišu mediji, pod snažnim sedativima od tog trenutka.

Podsetimo, policajca Nikolu Krsmanovića ubio je Albanac Artan Hajziri, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru.

Potraga za napadačem iz Loznice, koji je usmrtio policajca, a čiji se identitet još utvrđuje, a šta je o tome rekao  ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, pročitajte OVDE. 

Foto: Facebook printscreen

 

 

Ova tragična vest zaprepastila je sve meštane u naselju Dragince, a za ubijenog policajca svi imaju samo reči hvale.

- Bio je divan, odličan đak u školi, bavio se sportom, fudbalom i karateom, ma sve najbolje. Bio je uvek nekako skroman, spreman da pomogne, ponašao se kao jedan uzoran mladić - kaže za Kurir prijatelj porodice Krsmanović i dodaje:

- Nikola je sinoć otišao na posao najnormalnije, niko nije mogao da pretpostavi da će ga ovako nešto snaći, a njegov otac je jutros saznao šta se dogodilo. Njegov otac Milenko bio je sam kad je saznao za smrt sina, a kuća im je puna sada iz najgorem mogućeg razloga.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar