Vesti > Hronika

Ubijeni policajac trebalo uskoro da se oženi: Potresan oproštaj strica nastradalog Lozničanina!

Umesto da spremaju svadbu, od Nikole se opraštaju najbliži

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

18/07/2024 > 16:02

podeli vest:

Ubijeni policajac trebalo uskoro da se oženi: Potresan oproštaj strica nastradalog Lozničanina!
Loznica proglasila dan žalosti - Foto: Shutterstock/Facebook printscreen


Ubijeni policajac Nikola Krsmanović (34) iz Loznice uskoro je trebalo da se oženi, otkrio je njegov stric u potresnoj oproštajnoj poruci na društvenim mrežama.

- Sokole moj lepi. Spremao se čiko za tvoju svadbu, a sad se neutešan spremam da dođem da te vidim poslednji put... Počivaj u miru anđele moj - napisao je na Fejsbuku neutešni stric, a ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari.

Foto: RINA

 

- Tuga, jad i rana neprebolna! Zašto? Brate moj primite naše iskreno saučešće naš Nidžo neka počiva u miru Božjem. Strašno, tužno, pretužno. Bilo koja reč ne može umanjiti tugu i izraziti osudu. Iskreno saučešće - pišu u pojedinim komentarima.

Podsetimo, policajac Nikola Krsmanović brutalno je ubijen sinoć dok je sa kolegom Vjekoslavom I. (50) vršio graničnu kontrolu.

Ubistvo policajca dogodilo se oko 23.50 prilikom kontorle vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru kod Loznice.

 

Policajci su zaustavili vozilo marke "mercedes" kojim je upravljao taksista Mithat Hadžić iz Tutina, ali je osoba koje je bila u putničkom vozilu ispalila vatru u njihovom pravcu. Nikola je od zadobijenih povreda preminuo, dok je njegov stariji kolega Vjekoslav teško povređen, ali se nalazi van životne opasnosti. Ubica je nakon toga pobegao i za njim se intezivno traga

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar