Vesti > Hronika

SRBIN UHAPŠEN U AFRICI: Policija kod njega pronašla KOKAIN vredan 12,6 miliona evra! Evo o kome je reč

Kako dodaju, pronašli su prikolicu zakačenu za Pajero i tokom pretresa otkrila 14 kesa u kojima je bilo 400 cigli kokaina

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Anica Ninković

23/07/2024 > 15:34

podeli vest:

SRBIN UHAPŠEN U AFRICI: Policija kod njega pronašla KOKAIN vredan 12,6 miliona evra! Evo o kome je reč
Foto: Shutterstock


Marko Ninić, državljanin Srbije uhapšen je u Kejptaunu pošto je kod njega pronađen kokain vredan 12,6 miliona evra. Kako prenosi portal iol.co.za kokain je bio spakovan u 14 kesa sa po 400 "cigli" kokaina.

- Dvojica muškaraca uhapšena su posle , da se u luci u Stilbaiju odvijaju "sumnjive aktivnosti". Osumnjičeni su uspeli da pobegnu svojim automobilom, ali je odmah usledila potera tokom koje su uhapšeni - izjavio je, kako navode, portparol policije u Južnom Kejptaunu Kristofer Spis.

Policija je, kako dodaju, pronašla prikolicu zakačenu za Pajero i tokom pretresa otkrila 14 kesa u kojima je bilo 400 cigli kokaina u vrednosti od 12,6 miliona dolara.

Portparol Nacionalnog tužilaštva (NPA) Erik Ntabazalila rekao je da je srpski državljanin Ninić doveden u sud zajedno sa Alenom Bušbijem iz Midranda pod optužbom za šverc droge.

- Određen im je pritvor, a sledeće ročište je zakazano za 21. jul zbog zahteva da budu pušteni uz kauciju - preneli su mediji.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar