Vesti > Hronika

POLICIJA TRAŽI VESNU! Majku UDAVILA KESOM, ostavila oproštajno pismo i pobegla! Ovo su svi detalji HORORA NA VOŽDOVCU

Motiv za ubistvo su neraščišćeni imovinski odnosi

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Mina Duduković

26/07/2024 > 09:06

podeli vest:

POLICIJA TRAŽI VESNU! Majku UDAVILA KESOM, ostavila oproštajno pismo i pobegla! Ovo su svi detalji HORORA NA VOŽDOVCU
Foto: Youtube PrintScreen/Info Bijeljina


Policija u Beogradu od sinoć intezivno traga za Vesnom A. (53) zbog sumnje da je ubila majku Mariju A. (93) u kući na Voždovcu.

Sumnja se da je Vesna majku udavila kesom i da je pobegla svojim automobilom "hjundaji".

Prema rečima svedoka, policija je u kući našla oproštajno pismo osumnjičene. 

Po nalogu dežurnog tužioca telo je poslato na obdukciju.

Prema saznanjima Telegrafa sa lica mesta, komšinica koja je dobro poznavala ovu porodicu, kaže da je policija, navodno, pored tela nesrećne žene pronašla i oproštajno pismo koje je ostavila njena ćerka nakon što je počinila zločin i pobegla.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

 

Kako ističe ova komšinica, već dva dana je naslućivala da se nešto čudno dogodilo u kući u kojoj se desila i ova jeziva nesreća.

- Baku nisam videla dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu ćerku sam poslednji put videla pre dva dana. Obično smo zajedno uveče šetale pse - priča sagovornica Telegrafa.

Kako naglašava u poslednja dva dana primetila je i čudno ponašnje njihovog kućnog ljubimca. 

- Obično su psa držali u kući, ali ta poslednja dva dana pas je bio u dvorištu. Pomislila sam da su ga izvele zbog vrućine, nisam mogla ni da naslutim da se nešto strašno moglo dogoditi u kući, zbog čega bi psa izveli napolje - dodaje komšinica.

Prema njenim rečima, nestaloj ćerki je i mobilni isključen već dva dana, a ona dodaje da strahuje da je reč o onom najgorem.

- Kako sam čula, ćerka je navodno ostavila pismo pored tela majke, zbog čega se pribojavam da je i ona digla ruku na sebe - ispričala je komšinica.

Ona tvrdi da su majka i ćerka imale i vikendicu izvan Beograda i da je vrlo moguće da je ona počinila samoubistvo baš tamo, a kako Telegraf saznaje, motiv za ubistvo su upravo neraščišćeni imovinski odnosi.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar