Vesti > Hronika

Uhapšen MLADIĆ (22) kod Niša: U "ford" uspeo da smesti 9 MIGRANATA, pa pokušao da ih PROKRIJUMČARI

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

03/08/2024 > 13:57

podeli vest:

Uhapšen MLADIĆ (22) kod Niša: U "ford" uspeo da smesti 9 MIGRANATA, pa pokušao da ih PROKRIJUMČARI
Foto: MUP


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su J. Z. (22) iz okoline Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Policija ga je zaustavila sinoć na auto-putu kod Niša i u fordu kojim je upravljao zatekla 9 iregularnih migranata, saopštila je danas Policijska uprava Niš.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenju.

Da podestimo, krajem jula meseca dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj se kombi koji je prevozio migrante prevrnuo na autoputu Pirot - Niš kod naplatne rampe Bela Palanka.

U saobraćajnoj nesreći bilo je više od 30 povređenih, jer je vozilo bilo krcato. U kombiju se, naime, nalazilo čak 50 ljudi.

Povređene su zbrinule ekipe Hitne pomoći iz Niša i Pirota. Teže povređeni su transportovani u Klinički centar Niš, a lakše povređeni u Opštu bolnicu Pirot.

U Urgentni centar Univertzitetskog kliničkog centra Niš dovezena su 22 pacijenta mlađe životne dobi. Inicijalno, niko od pacijenata nije sa životno ugrožavajućim povredama.

BONUS VIDEO:


 

Ostavite komentar