Vesti > Hronika

OVO JE GORAN, osumnjičen za UBISTVO kod Bele Crkve! Meštani ispričali DETALJE: "Pomagao je svima, a žena je htela NOVAC"

Osumnjičenom Goranu S. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

12/08/2024 > 13:54

podeli vest:

OVO JE GORAN, osumnjičen za UBISTVO kod Bele Crkve! Meštani ispričali DETALJE: "Pomagao je svima, a žena je htela NOVAC"
Foto: društvene mreže


Goran S. (61) uhapšen je zbog sumnje da je pre četiri dana ubio Makedonca B.P. (61) sadašnjeg supruga njegove bivše žene. Kako se sumnja, Goran je žrtvu odgurnuo nakon čega je ona pala i udarila glavom o beton.

- Gorana znam sigurno 50 godina. Nikada u svom životu nije bio nasilan. Dugo je radio u Italiji, a kad se vratio zbog bolesti, svima je pomagao. Ovo što se dogodilo je nesrećni slučaj - tvrdi Dragan S. prijatelj Gorana S. (61) iz Vračevog Gaja.

Meštani Vračevog Gaja u šoku su nakon što se dogodilo ubistvo. Kako kažu za "Blic", ne mogu da veruju da je Goran uhapšen zbog ubistva jer je Makedonac nastradao "u nesrećnim okolnostima".

Foto: društvene mreže

 

- Njegova bivša žena Verica je došla sa Makedoncem kod Goranovog suseda. Kako je ispričao jedini svedok, majka od Goranovog suseda, oni su svi sedeli u sobi, dogovarali se i zajedno pili kafu. Makedonac je bio u dvorištu. Kada je Goran izašao i krenuo ka svojoj kući Makedonac ga je napao i došlo je do verbalnog sukoba. Makedonac je onda pao i glavom udario u betonski stepenik i prebačen je u bolnicu gde je konstatovana smrt. Kažu da je infrakt - tvrdi Dragan, Goranov prijatelj. 

"Došli su da iznude novac"

Osumnjičeni Goran se u Srbiju vratio zbog bolesti. Kako kažu meštani, živi u kući svog oca koja mu je ostala.

- On ima mnogo novca. Ima firmu i kuću na moru u Italiji i kuću u Vršcu. Tu kuću u Italiji je ostavio Verici međutim njoj nije bilo dosta. Goran je davao snima koji nisu imali. Pomagao je i azilima za pse. Pre nekoliko godina je odlučio da krene dalje. Lepo je živeo. Oženio je jednu divnu ženu, ona radi u supermarketu u Beloj Crkvi - kaže Dragan.

Foto: društvene mreže

 

Meštani tvrde da su Verica i njen partner, Makedonac B.P. saznali da on ima novca, te da su došli da od njega to i iznude.

- Da je znao šta će se desiti, sigurno ne bi sa njima ni razgovarao. Tu ženu nikako nismo voleli, a znamo je od detinjstva. Ovo je jedna tragedija - kažu meštani.

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Pančevu, dežurni tužilac je izašao na lice mesta i zajedno sa policijom izvršio uviđaj. Osumnjičenom Goranu S. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan. 

Ostavite komentar