Vesti > Hronika

PORODICA ZAVIJENA U CRNO! Oglasio se OTAC POGINULE DECE u nesreći sa VOZOM i objavio SLIKU od koje podilazi jeza (FOTO)

U nesreći su poginuli brat i sestra koji su sedeli na zadnjem sedištu, kao i vozač, taksista Milan L

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

20/08/2024 > 08:32

podeli vest:

PORODICA ZAVIJENA U CRNO! Oglasio se OTAC POGINULE DECE u nesreći sa VOZOM i objavio SLIKU od koje podilazi jeza (FOTO)
Foto: Društvene mreže


Tri osobe poginule su juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Lazarevcu kada je voz udario u automobil u kojem su se nalazili. Među poginulima su i dvoje dece, a njihov otac, koji je povređen u nesreći, sada se oglasio na društvenim mrežama.

Milan D podelio je crnu naslovnu fotografiju na društvene mreže, izražavajući duboku tugu i bol zbog gubitka svoje dece. 

Ispod objave nizali su se komentari pružajući mu reči utehe i saučešća u ovim teškim trenucima. 

Foto: Društvene mreže

 

Podsećamo, otac Milan D. (38) i njegova deca, dečak (12) i devojčica (14), nalazili su se u vozilu marke "audi" koje je vozio Milan L. (69), taksista.

Podsetimo, do stravične saobraćajne nesreće došlo je juče, oko 12:40 sati, kada je vozilo na putnom prelazu u selu Petka kod Lazarevca udario voz. Iako je prelaz bio obeležen svetlosnim i putnim signalima, vozač "audija" nije zaustavio automobil, već je bez kočenja prošao preko šina. Voz je udario automobil velikom silinom, pomerio ga i potpuno zgužvao.

U nesreći su poginuli brat i sestra koji su sedeli na zadnjem sedištu, kao i vozač, taksista Milan L. Otac dece je zadobio lakše povrede i pušten je iz bolnice.

Ostavite komentar