Vesti > Hronika

Ovo je porodica koja je stradala u POŽARU u Novom Sadu! Majin otac pokušao da razbije zid, dok su se čuli vrisci (FOTO)

Kako je saopštio MUP, sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Anica Ninković

23/08/2024 > 10:43

podeli vest:

Ovo je porodica koja je stradala u POŽARU u Novom Sadu! Majin otac pokušao da razbije zid, dok su se čuli vrisci (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook


Maja S. (23), Danijel A. (29) i njihovo četvoro dece starosti od dve, četiri, pet i sedam godina nastradali su u velikom požaru koji je buknuo u njihovoj kući u novosadskom naselju Salajka.

Kako je saopštio MUP, sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu.

- Maja i Danijel su živeli skromno, bavili su se skupljanjem sekundarnih sirovina. Od jutros je ceo grad utihnuo, zavijen u crno posle ovakve tragedije! Ovo se nikad nije dogodilo, ne možemo da dođemo sebi, a verovatno ćemo još dugo biti u stanju šoka. Sada treba pripremiti i sahrane, strašno je sve ovo - kažu komšije za Kurir.

Pored njih je živeo i Majin otac koji je pokušao macolom da sruši zid koji ih je delio, međutim nije uspeo da ih spase.

- Oni su vrištali i zapomagali, a nesrećni čovek je udarao iz sve snage pokušavaju da sruši zid i izbavi ih iz plamena. U jednom trenutku ništa se više nije čulo, nijedan glas i tad je znao da je sve gotovo, da su svi mrtvi. Strašno je to što se desilo, nezapamćena tragedija - ispričale su potresene komšije za Kurir.

Pripadnici Uprave za vanredne situacije, devet vatrogasaca sa dva vozila, ugasili su požar, a policija i javni tužilac obavili su uviđaj lica mesta.

Tela nastradalih preneta su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar