Vesti > Hronika

MUP otkrio kakvo je STANJE SA POŽAROM U FABRICI u Leskovcu: "Zaokružen je sa svih strana"

Vatra je zahvatila tri magacina površine oko 4.000 metara kvadratnih

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

24/08/2024 > 08:23

podeli vest:

MUP otkrio kakvo je STANJE SA POŽAROM U FABRICI u Leskovcu: "Zaokružen je sa svih strana"
Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg


Požar koji je juče izbio u magacinu fabrike za proizvodnju boja, lakova i sličnih premaza "Nevena Kolor“ u Leskovcu zaokružen je sa svih strana, saopštio je sinoć MUP i naveo da su vatrogasci sprečili širenje požara na susedne objekte, proizvodne pogone i magacine.

Požar koji je izbio juče u 16.56 časova zahvatio je tri magacina površine oko 4.000 metara kvadratnih. Na gašenju požara angažovana su 54 vatrogasca-spasioca sa 20 vozila iz VSJ Leskovca, Vlasotinca, Lebana, Niša, Vranja, Jagodine, Prokuplja, Kragujevca i Pančeva, kao i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Leskovac.

Foto: Printscreen 192.rs

 

Tokom jučerašnje intervencije tri vatrogasca-spasioca su dehidrirala, a nakon ukazane medicinske pomoći od strane Doma zdravlja u ovom gradu, oni se dobro osećaju.

Logističku podršku pripadnicima Sektora za vanredne situacije MUP sve vreme su pružale i gradske službe Grada Leskovca i opštine Vlasotince sa svojim komunalnim javnim preduzećima.

Sve vreme Gradski zavod za javno zdravlje prati situaciju i vrši merenja kvaliteta vazduha periodično u intervalima od 2 do 3 sata, naveo je MUP.

Ostavite komentar