Vesti > Hronika

Otac DANKE ILIĆ tačno 10 dana pred podizanje optužnice protiv osumnjičenih za UBISTVO DEVOJČICE: "Očekujem da..."

Podsetimo, policija je iz kuća Dragijevića i Jankovića odnela stvari za koje se sumnjalo da su mogle da budu korišćene prilikom ubistva

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Mina Duduković

16/09/2024 > 14:25

podeli vest:

Otac DANKE ILIĆ tačno 10 dana pred podizanje optužnice protiv osumnjičenih za UBISTVO DEVOJČICE: "Očekujem da..."
Foto: Facebook printscreen


Miloš Ilić, otac Danke Ilić (2), devojčice  koja je nestala u Banjskom polju kod Bora, oglasio se tačno 10 dana pred podizanje optužnice protiv osumnjičenih za ubistvo njegove ćerke. 

Inače, rok za podizanje optužnice protiv Dejana Dragijevića iz sela Zlot i Srđana Jankovića iz sela Luka, osumnjičenih da su ubili Danku Ilić (2) je 26. septembar.

To znači da je ostalo  još 10 dana da Više javno tužilaštvo u Zaječaru pripkupi dokaze kako Dragijevića i Jankovića ne bi pusti na slobodu.

Miloš Ilić rekao je da se nada "da će sve biti kako treba" i da će optužnica biti podignuta.

Očekujem da pravda bude zadovoljena - rekao je on za Telegraf.

Podsetimo, policija je iz kuća Dragijevića i Jankovića odnela stvari za koje se sumnjalo da su mogle da budu korišćene prilikom ubistva, a potom sakrivanja tela devojčice. Uzeta je garderoba, obuća, tepih staza, oruđe, alat, hladno oružje, motorna testera, sekira, dva noža za klanje svinja, međutim, za sada, ni na jednom analiziranom predmetu nisu pronađeni DNK tragovi Danke Ilić.

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar