Vesti > Hronika

OBDUKCIJA POKAZALA KAKO SE DETE (6) UTOPILO U BAZENU: Evo šta se tačno dogodilo?

Policija i tužioci su sinoć odmah izašli na lice mesta i nakon završenog uviđaja uhapšen je i određeno mu je zadržavanje od 48 sati

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

02/10/2024 > 15:51

podeli vest:

OBDUKCIJA POKAZALA KAKO SE DETE (6) UTOPILO U BAZENU: Evo šta se tačno dogodilo?
Foto: Shutterstock


Obdukcioni nalaz tela šestogodišnjeg dečaka V.I. iz Beograda, čije je telo nađeno sinoć oko 21 sat u bazenu hotela "Apartmani Konak" na Zlatiboru, pokazala je da je smrt nastupila usled utopljenja.

Policija i tužioci su sinoć odmah izašli na lice mesta i nakon završenog uviđaja uhapšen je i određeno mu zadržavanje od 48 sati Z.A. (65) iz Užica, iz firme koja je imala ugovor sa hotelom oko održavanja bazena.

- U predistražnom postupku se sumnja da je dete bilo u bazenu. U dnu bazena je bila cev koja služi za odvod i pretpostavlja se da je došlo do vakuma koje je dete povuklo i koje nije moglo da se izvuče. Dete je bilo u dečijem bazeni i vode je bilo oko 15 cm dubine.  Činjenica je da preko cevi nije bila rešetka, koja je trebala tu da stoji - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

On je rekao da je pozvan veštak koji će utvrditi prave činjenice u ovom slučaju. Prema rečima našeg izvora bliskog istrazi dečak je bio sam u bazenu, a na kraju tog dela bazena je bila njegova baba. U drugom delu za idrasle, koji je odvojen, bila su i dva muškarca. 

- Oni nisu mogli videti šta se dešava u dečijem bazenu. Ali, kada su čuli ženu, odmah su pritrčali i izvadili dete iz bazena. Odmah je došla i hitna pomoć, ali detetu nije bilo spasa – kaže naš izvor. Nezvanično saznajemo da je na saslušanju bio i direktor hotela.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar