Vesti > Hronika

PSI ISTRČALI, PA VUKLI I GRIZLI ČOVEKA: Ovo su NOVI DETALJI napada kod Obrenovca!

Sve se odigralo brzinom svetlosti, pa ni vlasnik pasa, koji je bio prisutan, nije stigao da odreaguje

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Nemanja Negovanović

03/10/2024 > 20:15

podeli vest:

PSI ISTRČALI, PA VUKLI I GRIZLI ČOVEKA: Ovo su NOVI DETALJI napada kod Obrenovca!
Foto: Pexels.com


Vlasnički psi izujedali su juče G.S. (55). Tom prilikom nesreć ni muškarac zadobio je povrede po telu. Sve se odigralo u Bariču kod Obrenovca.

Razlog zbog kog su psi izašli iz boksa nije poznat, a kako se navodi, vlasnik životinja bio je prisutan tokom napada.

- Psi mešanci su u vlasništvu S. M. (51) koji je navodno, bio tu kada su životinje napale njegovog komšiju G. S. Iz za sada nepoznatog razloga psi su izašli iz boksa, napustili dvorište i ščepali G. S. kome su tom prilikom naneli povrede na vratu, grudima i rukama - kaže dobro obavešten izvor Kurira i dodaje:

- Čovek je počeo da doziva pomoć i pokušao je da se otrgne od pasa koji su ga zubima kidali. Vukli su mu, navodno, odeću i grizli ga. Vlasnik pasa je, navodno, pritekao u pomoć. Sve se brzo odigralo.

Povređeni muškarac prevezen je u Dom zdravlja u Obrenovcu.

- G. S. je prevezen u obrenovački Dom zdravlja gde su mu povrede sanirane, a radi dalje dijagnostike on je prevezen za Beograd. Policija i dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu izašli su na teren - navodi sagovornik.

On je objasnio da je vlasnik pasa, navodno, rekao da poznaje G.S. i da mu je žao zbog toga što se dogodilo.

 - Navodno, vlasnik pasa koji su izujedali G. S. rekao je da se oni poznaju i da mu je jako žao što je do svega toga došlo i što je nesrećni čovek povređen. S. M. nije preveden, ali mu za sada nadležno tužilaštvo u Obrenovcu na teret stavlja da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar