Vesti > Hronika

Detalji STRAVIČNOG SUDARA kod Bačkog Petrovca! DECU izvlačili iz SMRSKANOG automobila (FOTO)

Žena koja je takođe bila u vozilu, teško je povređena

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

06/10/2024 > 14:57

podeli vest:

Detalji STRAVIČNOG SUDARA kod Bačkog Petrovca! DECU izvlačili iz SMRSKANOG automobila (FOTO)
Foto: Shutterstock


Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, a među povređenima su i deca, koja su se nalazila na zadnjem sedištu automobila "fijat multipla".

Žena koja je bila na mestu vozača tog automobila teško je povređena, a vatrogasci su sekli vozilo kako bi izvukli putnike. Stepen povreda dece koja su bila na zadnjem sedištu zasad nije poznat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prema rečima portparola novosadske Hitne pomoći doktora Zorana Krulja, njihova ekipa izašla je na ispomoć Hitnoj pomoći i Bačkog Petrovca. Oni su zbrinuli muškarca (36) sa višestrukim politraumatskim povredama. On je, u svesnom stanju, prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. 

Zasad nisu poznate informacije o stnaju ostalih učesnika u udesu. Prema nezvaničnim informacijama, vozač i suvozač drugog automobila koji je učestvovao u udesu nisu zadobili teže povrede. 

Kako se vidi na fotografiji sa lica mesta, prednja strana jednog automobila je smrskana, dok je drugi popuno uništen i delom se prevrnuo.

Saobraćaj je i dalje obustavljen, a policija vrši uviđaj na licu mesta.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar