Vesti > Hronika

Komšije otkrile kako je ŽIVEO BRAČNI PAR koji je jutros stradao u POŽARU: Ovo su potresni detalji iz RAKOVICE

Požar je počeo u dnevnoj sobi, a širio se ka terasi stana

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

07/10/2024 > 09:33

podeli vest:

Komšije otkrile kako je ŽIVEO BRAČNI PAR koji je jutros stradao u POŽARU: Ovo su potresni detalji iz RAKOVICE
Foto: Youtube PrintScreen/Republika Hronika


U Ulici Luke Vojvodića 91 u Rakovici jutros nešto pre 5.30 časova izbio je požar u stanu na drugom spratu, a u ovom tragičnom incidentu, život je izgubio bračni par, oboje stariji oko 80 godina. 

Vatra je brzo zahvatila stan, a nažalost, Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt bračnog para.

- Od pet sati je buknulo, bila je prava katastrofa. Ja sam ujutru čula kako mi nešto lupa u radijatorima, mislila sam da puštaju vodu, a onda su se začule sirene Hitne pomoći i vatrogasaca. Sve je to planulo. Nesrećni ljudi, imali su dve ćerke, obe su udate. Bili su divni ljudi, stariji. Ona je bila doktorka, svi smo se lečili kod nje, a on je bio avio-mehaničar - rekla je za Republiku komšinica tragično stradalog para.

Mediji pišu da je par u braku bio 55 godina i živeli su veoma aktivan život. Planirali su uskoro da odu u banju, a nedavno su kupili i karte za koncert Beogradske filharmonije.

Komšinica je dodala da je pre neki dan osetila plin u svom stanu i čula kako šišti, pa je odmah zatvorila plin. Prema prvim informacijama veruju se da je plinska boca eksplodirala i da je ona uzrok požara koji je jutros izbio.

Nezvanično, požar je počeo u dnevnoj sobi, a širio se ka terasi stana.

Ostavite komentar