Vesti > Hronika

Masovna TUČA u Novom Bečeju: Dve osobe dobile povrede OPASNE PO ŽIVOT!

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Nemanja Negovanović

08/10/2024 > 18:00

podeli vest:

Masovna TUČA u Novom Bečeju: Dve osobe dobile povrede OPASNE PO ŽIVOT!
Foto: RINA.rs


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, uhapsili su A. DŽ. (1977) i D. J. (1997) iz Novog Bečeja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.

Takođe, policija je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Bečeju, uhapsila Ž. DŽ. (2006), M. D. (1993), I. D. (2002), D. D. (2000) i N. S. (1998) iz Novog Bečeja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, dok se Ž. DŽ. tereti i za krivično delo teška telesna povreda.

Oni su sa četrdesettrogodišnjim i šezdesetčetvorogodišnjim muškarcem, kako se sumnja, učestvovali u međusobnoj tuči, juče u centru Novog Bečeja.

A. Dž. i D. J. se sumnjiče da su naneli teške telesne povrede opasne po život četrdesettrogodišnjem i šezdesetčetvorogodišnjem muškarcu koji su zbrinuti u Kliničkom centru Vojvodine.

Ž. Dž. je, kako se sumnja, teško povredio dvadesetdvogodišnjeg mladića, dok su svi ostali koji su učestvovali u tuči lakše povređeni.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar