Vesti > Hronika

RODITELJI ubijene dece u RIBNIKARU ne mogu da se smire posle KOSTINIH reči: Ovo je snažna poruka jedne MAJKE

Biljana je istakla da je ovo suđenje trebalo da bude javno za nauk svima

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Mina Duduković

09/10/2024 > 21:37

podeli vest:

RODITELJI ubijene dece u RIBNIKARU ne mogu da se smire posle KOSTINIH reči: Ovo je snažna poruka jedne MAJKE
Foto: ATA Images/MUP RS


Roditelji ubijene dece u Ribnikaru ne mogu da se smire nakon jučerašnjeg suđenje u Specijalnom sudu, kada je svedočio Kosta K. koji je govorio o nezapamćenom zločinu. 

Majka ubijene Adriane Dukić navela je da joj je to bio najteži dan u životu, kao i da je celo suđenje veoma bolno.

- Ostaje mi samo da verujem da Bog postoji i da će po njegovoj volji biti kažnjeni svi koji su odgovorni za ovaj zločin. Mi na suđenju ništa novo nimo saznali. Dečak ubica je rekao sve ono što je i ranije pričao. Međutim, sa druge strane boli to što se Kosta preko naše nedužne dece svetio roditeljima Vladimiru i Miljani - kaže Biljana i dodaje: 

- Mi smo znali da su roditelji krivi, ali oni i dalje glume žrtve. Oni su trebali da svima nama priđu kao ljudi i kažu da su pogrešili, da su loše vaspitali svoje dete, da kleknu i mole za oproštaj, pa da svi zajedno plačemo nad našom sudbinom. Ali ne, oni su izabrali da glume žrtve, tvrde da ništa nisu znali o planu njihovog sina. Gledam Kostu u sudnici i vidim dete, slušam advokate koji tvrde da je on odrastao u normalnim okolnostima. To prosto ne može da bude tačno. Majka ima najveći uticaj na svoje dete.

Biljna na kraju ističe da bi Srbija trebala da bude primer u svetu i da posle svega odgovaraju pravi krivci. 

- Roditelji su krivi za to što su od njega napravili monstruma. Njihova kazna treba da bude primer da se to nikada više ne ponovi. Mom detetu tako nešto ne bi palo na pamet da uradi. Taj dečak nije imao ljubav i razumevnje porodici. Plus sve to što je na internetu nalazio od njega je napravilo monstruma koji nije za društvo - kaž Biljana za Informer.

Ona je takođe istakla da je ovo suđenje trebalo da bude javno za nauk svima. 

Ostavite komentar