Vesti > Hronika

OVO JE IVAN (22) IZ "AUDIJA SMRTI" KOJI JE STRADAO NAKON NESREĆE KOD VALJEVA: Borio se lavovski danima!

Broj nastradalih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se 29. septembra dogodila u mestu Blizonje kod Valjeva popeo se na tri

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Nemanja Negovanović

12/10/2024 > 08:00

podeli vest:

OVO JE IVAN (22) IZ "AUDIJA SMRTI" KOJI JE STRADAO NAKON NESREĆE KOD VALJEVA: Borio se lavovski danima!
Ivan K. - Foto: Facebook


Ivan K. (22) iz mesta Blizonje kod Valjeva preminuo je nekoliko dana nakon stravične saobraćajne nesreće kod Valjeva, koja je odnela živote njegove dve sugrađanke Kristine P. (23) i Jelene S. (24).

Podsećamo, Ivan K. je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 29. septembra u mestu Blizonja — i pored toga što se borio danima, nažalost podlegao je povredama u sredu, 11 dana nakon lavovske borbe. 

Prijatelji i poznanici su se pozdravili od njega na društvenim mrežama potresnim rečima. 

"Neka te anđeli čuvaju", "Bio je izuzetan momak — lep, dobar, vaspitan. Ovo je velika tragedija", pozdravljaju se prijatelji. 

Podsećamo, devojke su se nalazile u "audiju A4" kojim je upravljao 22-godišnji V.K. iz Beograda, i koji se, krećući se iz pravca Valjeva ka Koceljevi, na uzbrdici u blagoj krivini u levo u Brankovini, izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u kanal s desne strane puta.

Nakon sletanja, udario je u betonski propust zbog čega su na licu mesta nastradale devojka iz Valjeva K.P. (23), koja se nalazila na mestu suvozača, kao i devojka J.P. (24) koja je takođe bila putnica u vozilu. V.K. (22) i D.Ž. (28) zadobili su povrede i prevezeni su u UC Beograd, kao i Ivan, koji je u međuvremenu podlegao povredama. 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar