Vesti > Hronika

Kum odrukao ZVICERA! Otkrio gde se nalazi njegov ŠTEK STAN

Milovan Zdravković zvani Teg, navodni pripadnik kavačkoga klana, je ispričao gde se njegov kum nalazi

Izvor: K1info/Republika

Autor: Anica Ninković

13/10/2024 > 16:30

podeli vest:

Kum odrukao ZVICERA! Otkrio gde se nalazi njegov ŠTEK STAN
Foto: privatna arhiva


Radoje Zvicer, koji je označen kao šef kavačkog klana navodno krije se na Kosovu i Metohiji, u štek stanu koji se nalazi u Prištini, prenosi "Alo".

- Milovan Zdravković zvani Teg, navodni pripadnik kavačkoga klana, koji se trenutno nalazi u Zagrebu, u zatvoru Remetinec, otkrio je gde se nalazi štek njegovog kuma Radoja Zvicera. On je propevao posle Tomislava Petrovića (36), bliskog saradnika kavačkog klana koji je uhapšen 6. oktobra posle saobraćajne nesreće u Bačkom Petrovcu u kojoj je usmrtio S. J. (38), majku tri ćerke. Petrović je posle hapšenja policiji otkrio detalje vezane za krivična dela u koja je navodno umešan Zdravković. Kada je Zdravkoviću predočen taj iskaz Petrovića tada je navodno i on razvezao jezik, pa je odrukao svog kuma Radoja Zvicera i otkrio da se krije na Kosovu i Metohiji - navodi izvor za pomenute medije i dodaje:

- Zvicer se već dva meseca nalazi u šek stanu u Prištini. Uspešno je zavarao trag zahvaljujući svom jataku Leonu Đ., koji je blizak crnogorskom DPS-u.  Nije poznato da li je otkrivanjem šteka Zviceru zapravo poslata određena poruka. Zviceru su na tragu i policija i mafija, pitanje je vremena ko će prvi da ga nađe. 

Podsetimo, Ivan Petrović je uhapšen pošto je izazvao udes kod Bačkog Petrovca u kom je poginula jedna žena S. J. (38). Ispostaviće se da je Petrović kod sebe imao hrvatska dokumenta, a upoređivanjem otisaka prstiju utvrđeno je da se radi o lažnim ispravama i da je njegovo pravo ime Tomislav Petrović (36) državljaninu BiH, za kojim je raspisana međunarodna poternica BiH i Austrije.

Milovan Zdravković zvani Teg je krajem septembra izručen iz Španije u Hrvatsku zbog optužbi za posedovanje falsifikovanog hrvatskog pasoša, dok ga Srbija traži zbog sumnje da je umešan u četiri ubistva, kao i međunarodnu trgovinu kokainom.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar