Vesti > Hronika

Otkriveno šta su RODITELJI radili u trenutku kada je BEBA pala sa 4. sprata

Dečak je posle pada davao znake života, ali je posle nekoliko sati i pored borbe lekara da mu spasu život, podleglo povredama

Izvor: K1info/republika.rs

Autor: Anica Ninković

14/10/2024 > 13:58

podeli vest:

Otkriveno šta su RODITELJI radili u trenutku kada je BEBA pala sa 4. sprata
Foto: TANJUG/ ALEKSANDAR NIĆIFOROVIĆ/ bs


Prema nezvaničnim saznanjima Informera, majka dvogodišnjeg dečaka koji je juče pao sa stambene zgrade u centru Novog Pazara, u trenutku nesreće bila je u kupatilu i tuširala se, a otac Emil, koji je nešto ranije došao sa posla, najverovatnije je zadremao na kauču u dnevnoj sobi.

Incident se dogodio juče u Ulici Stevana Nemanje oko 16 časova u centru Novog Pazara.

Dečak je posle pada davao znake života, ali je posle nekoliko sati, i pored borbe lekara da mu spasu život, podlegao povredama.

Foto: TANJUG/ ALEKSANDAR NIĆIFOROVIĆ/ bs

 

Jedan od rođaka porodice nastradalog deteta kaže da se dete pre nesreće igralo po stanu i da ništa nije ukazivalo na tragediju.

- Majka je sunčan dan iskoristila da sredi stan, dete je trčalo i igralo se po stanu. Kada je je muž došao sa posla majka je otišla je da se istušira. Otac je najverovatnije zaspao na kauču, a iz sna ga je probudila vriska supruge, majke dečaka - kaže on za pomenuti medij.

Kako se sumnja, dete se popelo na sims i kroz otvoren prozor palo na beton.

- Prizor je bio zastrašujuć. Roditelji su izleteli iz zgrade i jaukali. Govorili su: "Eci, preživi molim te". Međutim maleni nije izdržao - dodaje on.

Ocu i majci dečaka to je bilo prvo dete.

U toku je istraga povodom ove nesreće, a više detalja biće poznato pošto roditelji dečaka daju izjavu u policiji.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar