Vesti > Hronika

Porodična tragedija : Sina (2) ubio pištoljem za svinje!

I dalje nije najjasnije šta je prethodilo tragediji

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Milena Gačević

16/10/2024 > 10:27

podeli vest:

Porodična tragedija : Sina (2) ubio pištoljem za svinje!
Foto: Shutterstock


Dvogodišnji dečak, koji je u ponedeljak pronađen mrtav u mađarskom selu Žakanji nadomak granice sa Hrvatskom, ubijen je pištoljem za svinje.

Za ubistvo dečaka sumnjiči se njegov otac T. D. (37), kojeg je policija pronašla sa teškim telesnim povredama. Veruje se da je T. D. nakon ubistva deteta pokušao sam sebi da presudi takođe pištoljem za svinje.

I dalje nije najjasnije šta je prethodilo tragediji.

Poznato je da se T. D. rastao od supruge, majke ubijenog dečaka. Navodno je više puta pokušavao da spasi brak, ali nije mogao.

Mađarski mediji su preneli da je uoči ubistva postavljao čudne objave na Fejsbuku.

Dve nedelje pre nego što je dvogodišnjem sinu oduzeo život, na Fejsbuku je objavio poruku: "Srce mi puca za tobom, sine moj."

Mediji navode da je imao i druge objave na mrežama, ali da u ovom trenutku nije jasno da li su one postavljene uoči ili nakon ubistva deteta.

"Moj poslovni život išao je silaznom putanjom poslednjih meseci. Nije da nije išlo, ali moj porodični život, moj sinčić, odveli su me u drugom pravcu. Pogotovo njegova majka, koju poštujem i dan danas volim jer mi je dala ovu mrvu. Danas i sutra biće odlučujući što se tiče posla, a pogotovo porodice. Izvinjavam se mojim dragim prijateljima, klijentima i poslovnim partnerima. Mojoj supruzi, mom sinu najviše. Danas će biti dobro. Ne kao što sam očekivao, ali život ide dalje", pisao je T. D. u zbunjujućim statusima na Fejsbuku.

Ostavite komentar