Vesti > Hronika

BRUTALNO NASILJE U POZNATOJ BANJI! Mladić iznenada PRETUKAO strinu, a evo šta ona kaže

Mladić je nakon napada u dvorištu uhapšen

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

21/10/2024 > 07:49

podeli vest:

BRUTALNO NASILJE U POZNATOJ BANJI! Mladić iznenada PRETUKAO strinu, a evo šta ona kaže
Foto: RINA


U Vranjskoj Banji dogodio se šokantan incident kada je, kako se sumnja, U.J. (31) brutalno napao svoju strinu G.J. (57) u njenom dvorištu. Napad se desio dok je G.J. betonirala stazu, kada se mladić navodno iznenada pojavio i bez prethodne rasprave je udario posred lica. Kada je žena pala, nastavio je da je šutira.

Povređena G.J. zadobila je ozbiljne povrede i zbrinuta je na PTO Zdravstvenom centru u Vranju. Slučaj je odmah prijavljen policiji, koja je pokrenula istragu. Ovaj incident nije prvi put da U.J. pokazuje nasilje prema svojoj strini - pre nekoliko meseci je navodno ukrao radio iz njenog dela dvorišta, a zatim je sekirom polomio drugi radio i pretio G.J. 

Obe porodice žive u istoj kući, ali u odvojenim stambenim jedinicama, dok je dvorište zajedničko. G.J. i njen suprug veći deo godine provode u Beogradu, a kada su u Vranjskoj Banji, uživaju u uređivanju dvorišta i boravku na svežem vazduhu. Međutim, posle ovog incidenta, G.J. se pita šta može da se dogodi sledeće.

- Da li je moguće da čovek nije slobodan u svom dvorištu? Da li je svuda tako? - pitala je pretučena žena, koja je u šoku zbog brutalnosti napada. 

U.J. je uhapšen u subotu uveče, a policija nastavlja sa istragom kako bi utvrdila okolnosti ovog nasilnog incidenta. Oba domaćinstva poznata su u lokalnoj zajednici, a porodica U.J. uživa ugled kao intelektualci u kraju.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar